Kööginõu
maasikamoos
sonja 16. aprill 2002, kl 19.21 |
väikeMy 16. aprill 2002, kl 19.44 |
tolerant 16. aprill 2002, kl 21.15 |
Võid mannavahtu ka teha, maasikamoosist tuleb eriti hea "roosamanna". Ja kui moos nii magus on, siis pole suhkrut juurde vajagi panna.
Lisa moosile vett, lase keema, pane sobiv kogus mannat sisse, keeda tasasel tulel umbes 10 minutit, siis lase vähe jahtuda ning siis löö mikseriga tugevasti vahtu. Ja pärast söö piimaga. Väga hea on!
Lisa moosile vett, lase keema, pane sobiv kogus mannat sisse, keeda tasasel tulel umbes 10 minutit, siis lase vähe jahtuda ning siis löö mikseriga tugevasti vahtu. Ja pärast söö piimaga. Väga hea on!
Pipi 16. aprill 2002, kl 21.27 |
Memm 16. aprill 2002, kl 22.43 |
tolerant 16. aprill 2002, kl 23.48 |
Vic. 17. aprill 2002, kl 09.57 |
See moos on võibolla liiga hea selleks otstarbeks, aga võid ka seda proovida, kui Sul sööjaid on.
Kõikidele kel 0,5 moosipurk kipub kätte jääma.
Moosikook
200 gr margariini
0,5 l moosi
2 muna
2kl. jahu
0,5tl. soodat või küpsetuspulbrit
Sulata margariin (mina panin pisut vähem, kui ettenähtud) kausis ja sega kõik ülejäänu sellele kaussi juurde, nüüd pane vormi ja ahju. peale võiks ju riputada müslit või kaneeli. Mingi ime see ei ole,aga moosi ei pea ära ka viskama, proovige!
Kõikidele kel 0,5 moosipurk kipub kätte jääma.
Moosikook
200 gr margariini
0,5 l moosi
2 muna
2kl. jahu
0,5tl. soodat või küpsetuspulbrit
Sulata margariin (mina panin pisut vähem, kui ettenähtud) kausis ja sega kõik ülejäänu sellele kaussi juurde, nüüd pane vormi ja ahju. peale võiks ju riputada müslit või kaneeli. Mingi ime see ei ole,aga moosi ei pea ära ka viskama, proovige!
kylli 17. aprill 2002, kl 10.22 |
Kata 17. aprill 2002, kl 14.02 |
sonja 17. aprill 2002, kl 15.52 |
Lisa postitus