Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
maasikamoos
 
sonja 16. aprill 2002, kl 19.21
sain ämmalt 2 3-liitrist purki väga magusat maasikamoosi. oleme pannkoogi peale pannud, saia peale ka, aga enam ei taha ja nõu on otsas. Kas keegi oskab soovitada, mida huvitavat sellega veel võiks teha? Hea moos tegelikult.
 
väikeMy 16. aprill 2002, kl 19.44
kuumuta veidi ja pane väiksematesse purkidesse. no kohe päris väikestesse osa, nii et ainult pühapäevahommikuse pudru peale jätkuks. kui on väga magus moos,siis säilib ka hästi.
 
tolerant 16. aprill 2002, kl 21.15
Võid mannavahtu ka teha, maasikamoosist tuleb eriti hea "roosamanna". Ja kui moos nii magus on, siis pole suhkrut juurde vajagi panna.
Lisa moosile vett, lase keema, pane sobiv kogus mannat sisse, keeda tasasel tulel umbes 10 minutit, siis lase vähe jahtuda ning siis löö mikseriga tugevasti vahtu. Ja pärast söö piimaga. Väga hea on!
 
Pipi 16. aprill 2002, kl 21.27
varsti tulevad rabarbrid, keeda nendega kokku, päris maitsev moos on
 
Memm 16. aprill 2002, kl 22.43
Meil seda moosi niisama ei sööda ja panin leivasuppi sisse(suhkurt enam ei pea panema,), väga hästi läks perele peale.
 
tolerant 16. aprill 2002, kl 23.48
Ahjah, saiavormi võib ka teha ahjus ja siis seda moosi vahele panna sinna. Tiba kaneeli ka. Siis muna-piima segu peale ja ahju.
 
Vic. 17. aprill 2002, kl 09.57
See moos on võibolla liiga hea selleks otstarbeks, aga võid ka seda proovida, kui Sul sööjaid on.
Kõikidele kel 0,5 moosipurk kipub kätte jääma.
Moosikook
200 gr margariini
0,5 l moosi
2 muna
2kl. jahu
0,5tl. soodat või küpsetuspulbrit
Sulata margariin (mina panin pisut vähem, kui ettenähtud) kausis ja sega kõik ülejäänu sellele kaussi juurde, nüüd pane vormi ja ahju. peale võiks ju riputada müslit või kaneeli. Mingi ime see ei ole,aga moosi ei pea ära ka viskama, proovige!
 
kylli 17. aprill 2002, kl 10.22
Võid ju proovida keefiritarretist teha, või lihtsalt keefiriga segada,siis saab jogurti asemel kasutada näiteks maisihelvestega.
 
Veronika 17. aprill 2002, kl 11.46
Väga head saiavormi saab teha just maasikamoosiga.
 
Kata 17. aprill 2002, kl 14.02
Ja kui oled ära proovinud kõik, mis sulle lahkesti on soovitatud, kuid moosi on ikka veel järel, siis keeda kisselli.
 
sonja 17. aprill 2002, kl 15.52
tänud kõigile, lähema kuu magustoidud nüüd mureta.
huvitavad koogi/küpsetisevariandid oleks ka teretulnud, ülehomme poja sünnipäevale kümmekond kümneaastast saabumas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!