Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
pannkoogid
 
uma 17. aprill 2002, kl 08.26
Kindlasti on paljud teist Kompressoris pannkooke söömas käinud - hirmus head teised. Tahaks kodus ka nii häid teha, aga ei oska. Kas keegi oskab ära arvata, mis nende nipp on?
P.S. Panin perekooli ka küsimuse ülesse, aga peale udujutu ma selat küll midagi vastuseks ei saanud.
 
Patsient NR128 17. aprill 2002, kl 10.35
Ja mis siis siit loodad aga õigus on sul küll Kompressoris on tõesti head pannkoogid ja hind on kah normis oelmine rahuldav.
Mul isiklikult on tunne et, nad kasutavad seda poe pannkoogi jahu aga mis nad juurepanevad ei saa aru. Kõige tähtsam on vist kuidas liha praetakse se on nagu kogu maitse alus.
Pole kah kodus sellisd välja tunud(Peale põlenud köögi ma muud ei saavutanud :((
 
Patsient NR128 17. aprill 2002, kl 10.44
AGA kas oled kunagi proovinud pannkooke teha nii et, praed ära siis alles teed sellisteks täidisega kolmnurkadeks, sisse paned praetud hakliha, seened, sibul, värsked õuna tükid(võimalikult hapud)või kurk, pabrik, ah jaaa enne kui täidise sisu paned määri noaga õhuke kiht sinepit lihtsalt õhuke et ainult se terav maitse tuleks. Ja siis lased soojaks uuesti
Kaste hapukoor, ketzup(mittemagus, kergelt terav, majuneese segu)
Just mõtlesin välja pärast proovin mis välja tuleb.ic
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!