Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kalorid
 
keiti 18. aprill 2002, kl 13.16
miks küll iga meeldiva, isuäratava ja hea toidu juures peab keegi kohe virisema, et oi kui palju kaloreid. kaalujälgijad ja muud rasvahävitajad on ikka tublit tööd teinud!!!!! õigemini öeldes ajuloputust.
 
Rasvane 18. aprill 2002, kl 13.22
Keiti, katsu ise paksuke olla.
 
tolerant 18. aprill 2002, kl 13.37
to Rasvane:
Paksuke või mitte toidust peaks ikka naudingut tundma. Ja kui kalorid korda lâhevad, siis peale maiuspala tuleb ennast lihtsalt liigutada kui just kuidagi teisiti süda rahu ei saa.
Asi pole ju kalorites, vaid söödu ja tarvitatu vahekorras.
Ma pole elades midagi kaloritest teadnud ega tahagi teada. Kui on tundunud, et olen liiga paks, siis olen liigutama ennast rohkem hakanud. Usun, et sellest on igal juhul rohkem abi kui juurikate nârimisest ning suhkruasendajatest või ma-ei-tea-millest veel. Eks iga asja võib ju endale meeldivaks mõelda, aga palju etem on nautida asju sellistena nagu nad on.
PS! Mul pole porgandite-kapsaste vastu midagi, aga maitsvat kooki nähes küll kaloritemõtet pähe tulnud ja loodan, et ei tulegi.
 
Laine 18. aprill 2002, kl 15.26
Kõike head võib süüa, aga kalorite teadmine on normaalne - tead vähemalt, mida sööd, asi on kontrolli all ja ei lähe tasakaalust välja. Tüseneda mittesoovijatele väga vajalik info.
 
jälgija 18. aprill 2002, kl 15.45
to keiti:

ja miks küll mõni peab kohe hädaldama hakkama, kui kaloreid loetakse või punkte arvestatakse? ütlen ausalt mul on ikka täiesti kama kaks, kas ja kui palju sina omale rasva näost sisse ajad. soovitan sul samuti ükskõiksusega suhtuda kaalujälgijatesse... jääb mõni närvirakuke virisemise arvelt alles.
 
keiti 18. aprill 2002, kl 16.19
to jälgija
näljatunne teeb ikka kurjaks küll!!!:)))))
 
jälgija 18. aprill 2002, kl 16.27
to keiti:
huvitav missugune näljatunne?! ei tunne sellist elukat.
 
keiti 18. aprill 2002, kl 16.34
to jälgija
milleks ärrituda????? sinu vastustest õhkub nagu pahameelt...
milliseid elukaid sa näed???? viirastub juba, jah? :P)))))
 
jälgija 18. aprill 2002, kl 16.45
to keiti:
ütlen päris ausalt, kirjutasin kogu oma jutu ülimas rahulolus, mitte vähimatki ärritusmomenti. hoopiski sinu tekstist pritsib sappi kahes kaares...
ja mis elukatesse puutub, siis sa vist ei lugenud mu eelmist kommi õieti läbi, ma ütlesin, et EI TUNNE sellist elukat, kuidas ma seda siis näha saan?!
 
tolerant 18. aprill 2002, kl 17.05
Lihtsalt ääremârkusena- näljatunnet tunneb iga inimene vahel, olgu ta siis kaalujälgija või mitte. See ju organismi loomulik mârguanne, et tuleb resuusrsse taastada. Kuidas keegi seda teeb, on juba iseasi, kuid väita, et nâljatunnet, kui sellist ei eksiteerigi- see on lausvale :)
 
jälgija 18. aprill 2002, kl 17.18
to tolerant:
jah, õige jutt sul! kuid keiti rääkis NÄLJATUNDEST ehk tundest kui magu hakkab juba selgroogu närima. see on ikka igaühe enda probleem, kui näljast pilt hakkab tasku minema. mina seda endaga juhtuda ei lase.
 
ketu 18. aprill 2002, kl 18.37
to tolerant ja keiti
küssa on lihtsalt enesetundes. Olen kaks kilo juurde võtnud ja tahan nendest lihtsalt näiteks kähku lahti saada ja kalorite lugemine on selleks lihtsam viis. Riided on mul ka kõik sellised madonnakad, nii kui kilo juured võtran, ei mahu enam selga. Nii see on.
 
väikeMy 18. aprill 2002, kl 19.42
tegelikult häirib mind ka, et iga asja juures aina kaloritest räägitakse. vahel vaatad, ohhoo, kui huvitav pealkiri, aga teemaarendus on: kui palju kaloreid/punkte annab. iiigaav!!!
väike-ja-kõhn-My :)
Ps mina küll Keiti jutus sappi ei tundnud
 
female (16a.) 19. aprill 2002, kl 02.42
jälgijale:

ma pole julgenud veel enda rühmajuhilt küsida, kuid äkki sa tead palju tuleks päevas neid boonuspunkte teenida, et oleks normaalne nagu? mul harilikult 15-20 boonuspunkti ja süüa võin päevas 20 punkti. (ja otse loomulikult ei kuku ma nende boonuste arvelt õgima ;)))
ning järgmine kord jõuan rühma üldsegi alles 9. mail (olen vahepeal emmega Hispaanias) nii et küsida ei saa...
 
jälgija 19. aprill 2002, kl 09.46
to female (16a.):
boonuspunktide arv pole määratud, nii palju kui millegi arvelt teenid, nii palju saadki. kuid see ei tähenda, et need kõik võiks iga päev ära süüa. mida vähem boonuspunkte sööd, seda paremini kaal langeb. aga kõige olulisem on ära süüa kõik oma igapäevased ettenähtud punktid, sest teatavasti punktid ongi juba väljaarvestatud kalorite kogus ja kui vähem sööd, siis keha läheb nn "säilitusreziimile" ja kaal ei lange enam.
mille arvelt sul iga päev nii palju boonuseid tekib? trenn?
 
jälgija 19. aprill 2002, kl 09.53
to keiti ja teised mitte-jälgijad:
tahtsin veel lisada, et ma pole mingi kaalujälgijate tuline propageerija, vaid lihtsalt austan nende tegevust kuna see on kõige tervislikum viis kaalust alla saada ja seda säilitada. täiesti arusaadav, kui pole kunagi kaaluga probleeme olnud, siis on ju hea ja lihtne teiste kallal võtta nii mis kole. loodan väga, et te suudate sellesse siiski sallivalt suhtuda. mis selles halba on, kui inimesed tahavad enda eest hoolitseda ja head välja näha? see on ju positiivne ellusuhtumine.
 
Laine 19. aprill 2002, kl 10.19
Olen ise kaalujälgimisest abi saanud ja pean seda samuti kõige normaalsemaks ning tervislikumaks kehakaalu normi viimise ja hoidmise meetodiks. Nende kaloritega on nii, et keda ei huvita, neil pole vaja ka lugeda. Milleks nuriseda?
 
keiti 19. aprill 2002, kl 10.58
to jälgija
oledki täna nagu rahulikum või kuidas???
 
female (16a.) 19. aprill 2002, kl 13.17
jälgijale:
eeh... boonuspunkte saan päevas kuna käin palju sõbrannadega väljas jalutamas. õhtuti jooksen koos sõbrannaga natikene staadionil. siis kaks korda nädalas aeroobikas ja kaks korda nädalas vabatantsus ;)) ja nii nad siis kogunevadki! :D
ja üldiselt ma boonuspuktide arvelt ei söö, kui just mõni ERITI hea maisuspala 2 korda nädalas välja arvat ;)
ja minu arust on see kaalujälgmine ull usuliikumine, aga noh, head retseptid jne
 
Tiux 19. aprill 2002, kl 16.02
Usuliikumisega pole siin küll midagi pistmist. See nagu rohkem partei :) :P
 
!!! 19. aprill 2002, kl 17.00

ISSAND, KUI TIGEDAD TE ÜKSTEISE VASTU OLETE, KAS TÕESTI ON JUBE RASKE ÜKSTEIST AKTSEPTEERIDA?

KUI KEEGI TAHAB OLLA KAALUJÄLGIJA - LAS OLLA JA KUI KEEGI TAHAB ENDALE RASVA VÕI MAGUSAT TONNIDE KAUPA SISSE AJADA, SIIS PALUN LAS AJAB. . .
 
ketu 21. aprill 2002, kl 22.07
issand, kui sõbralik märkus!!!
 
meredith 22. aprill 2002, kl 14.32
to female 16

Kaalujälgijad ei soovita süüa üle 12 boonuspunkti nädalas. See on minu arust teise nädala vihikus kirjas.
 
hw 23. aprill 2002, kl 10.16
raffas, mis te loete neist kaloreist nii väga! saate kaalu normi, kui toitute lähtudes oma veregrupist, st et väldite neid toite, mis teie kehale ei sobi (nt 0- grupi puhul üks, millest võiks loobuda, on nisutooted. ja kaal kohe langeb supsti!;). see aitab raudselt!
 
kurb 24. aprill 2002, kl 12.06
Olen kahjuks märganud, et inimesed, kellel kaaluprobleeme pole, lihtsalt ei suuda mõista, et mõnel teisel on probleemid vaatamata sellele, et nad palju liiguvad ja vähe söövad. Soovitus "natukene liigutada" lihtsalt ei aita. Ka minul polnud vanasti mingeid probleeme ja võisin süüa kooke jms. Pärast kahe lapse sündi aga käitub minu organism hoopis teistmoodi. Kahjuks ei aita ka 3 korda nädalas jooksmine + 2 korda nädalas aeroobika alla võtta, nii et tuleb paraku kaloreid lugeda. Rohkem tolerantsi paluks.
 
k 24. aprill 2002, kl 16.14
Aga tegelt ei saa paksumad endast kõhnematest ka aru. Ikka öeldakse, et mis sa hädaldad, sa niigi kõhna. Aga kui mul ikka käte ja jalgadega võrreldes suur magu ees on, siis peab ju midagi ette võtma. Just vanemad korpulentsemad naisterahvad (kes ise välimuse nimel ei pinguta enam) on vahest mõnitavaid repliike viskama kippunud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!