Kööginõu
maiasmokk
juba vanem 18. märts 2003, kl 15.15 |
eit 18. märts 2003, kl 15.23 |
M 18. märts 2003, kl 15.46 |
heli 18. märts 2003, kl 15.49 |
Boska 18. märts 2003, kl 15.57 |
mips 18. märts 2003, kl 16.40 |
piret 19. märts 2003, kl 09.16 |
kelli 19. märts 2003, kl 12.47 |
Meenub küll!!! Hiljuti käisin rootsis ares ja seal oli saada mingi talumehe omatehtud juustu + veel piimarasva, mis oli selline pruun (iiriskommi moodi) ja kui ma seda maitsesin (näkileivaga ülihea!) tuli mul mingi asi meelde lapsepõlvest ja ma ei suutnud meenutada, mis see on, mis selle pruuni olluse maitsega seoses meenub :)
Nüüd tänu sulle "juba vanem" meenus, et see lapsepõlvemaitse oli just seesama pruun merevaik (vist oli merevaik?), mis mulle ka väiksena ei maitsend eriti!!!! Aga nüüd rootsis oli küll hea. Peaks seda popit ostma ja proovima. Äkki keegi teab selle popi kohta rohkem?
Nüüd tänu sulle "juba vanem" meenus, et see lapsepõlvemaitse oli just seesama pruun merevaik (vist oli merevaik?), mis mulle ka väiksena ei maitsend eriti!!!! Aga nüüd rootsis oli küll hea. Peaks seda popit ostma ja proovima. Äkki keegi teab selle popi kohta rohkem?
Urrloom 19. märts 2003, kl 13.37 |
liis 19. märts 2003, kl 14.07 |
Hille 06. detsember 2013, kl 07.40 |
leila 06. detsember 2013, kl 12.21 |
Mälu ei peta - oli jah sulatatud juust karamelli või kooreiirisega kokku segatud ja maitse poolest oli ta magus, aga mingi omapärane soolane mekk oli ka nagu asjal juures. Päris samasugust enam ei ole. Ma ei kujuta ette, kas kodus saaks teha naturaalse merevaigu ja sulatatud iiristega äkki midagi sarnast...
aga 06. detsember 2013, kl 13.30 |
Roosmarii 06. detsember 2013, kl 16.21 |
E. 30. september 2021, kl 21.25 |
Lisa postitus