Kööginõu
marineeritud kana
airin 06. juuni 2003, kl 14.55 |
Hilja Üleval 06. juuni 2003, kl 16.40 |
Kristi 06. juuni 2003, kl 22.12 |
Soovitan panna kana ööseks maitsestamata jogurtisse. Enne jogurtisse panekut hõõrun kana seest ja väljast soolaga, panen ka pipart ja lõikan jogurtisse värske basiiliku lehti ning lisan ka pisut sidrunimahla. Jogurt teeb kanaliha hästi mahedamaitseliseks ja pehmeks. Igatahes minu lemmikmarinaad kanale!
tädi maali 08. juuni 2003, kl 21.33 |
Kontidest puhastatud kana tükkid panna soola ja pipraga määritult seisma, pooleks päevaks. Kasta tükkid muna ja jahu sisse, ning praadida pannil pruuniks.
Võta 1 liiter vett, pane keema. Lisa porgandi ja sibula rattad, keeda nad poolpehmeks. Lisa maitse järgi soola, 1spl suhkrut ning äädikat.
Kuuma marinaadi sisse pane eelnevalt praetud kana tükkid.
Kui tahad aga grillida või saslõkki teha, siis võta kana tükkid(eriti head on kintsu omad. Suur kimp rohelist (till,murulaauk,petersell,seller jne) hakki peeneks.Lisa mugulsibula rattad. Kindlasi osta sidruneid. 1kg liha kohta 3 - 4 tk. Pigista sidrunitest mahl liha peale.Ära unusta sool ja peentpipart. Kogu see kraam jäta 24 h seisma külma, peale seda grilli pidu mis sugune.
Võta 1 liiter vett, pane keema. Lisa porgandi ja sibula rattad, keeda nad poolpehmeks. Lisa maitse järgi soola, 1spl suhkrut ning äädikat.
Kuuma marinaadi sisse pane eelnevalt praetud kana tükkid.
Kui tahad aga grillida või saslõkki teha, siis võta kana tükkid(eriti head on kintsu omad. Suur kimp rohelist (till,murulaauk,petersell,seller jne) hakki peeneks.Lisa mugulsibula rattad. Kindlasi osta sidruneid. 1kg liha kohta 3 - 4 tk. Pigista sidrunitest mahl liha peale.Ära unusta sool ja peentpipart. Kogu see kraam jäta 24 h seisma külma, peale seda grilli pidu mis sugune.
tupsuke 09. juuni 2003, kl 14.51 |
Lisa postitus