Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
marineeritud kana
 
airin 06. juuni 2003, kl 14.55
on kellegil häid kana marineerimise retsepte või nippe.tänan ette ära.
 
Hilja Üleval 06. juuni 2003, kl 16.40
mina hõõrun kanakintsud soola-pipraga ära,panen purki ja kallan peale äädikavee.Järgmisel päeval hea grillida ja pole ka nii rasvane kui sealiha.
 
Kristi 06. juuni 2003, kl 22.12
Soovitan panna kana ööseks maitsestamata jogurtisse. Enne jogurtisse panekut hõõrun kana seest ja väljast soolaga, panen ka pipart ja lõikan jogurtisse värske basiiliku lehti ning lisan ka pisut sidrunimahla. Jogurt teeb kanaliha hästi mahedamaitseliseks ja pehmeks. Igatahes minu lemmikmarinaad kanale!
 
tädi maali 08. juuni 2003, kl 21.33
Kontidest puhastatud kana tükkid panna soola ja pipraga määritult seisma, pooleks päevaks. Kasta tükkid muna ja jahu sisse, ning praadida pannil pruuniks.
Võta 1 liiter vett, pane keema. Lisa porgandi ja sibula rattad, keeda nad poolpehmeks. Lisa maitse järgi soola, 1spl suhkrut ning äädikat.
Kuuma marinaadi sisse pane eelnevalt praetud kana tükkid.

Kui tahad aga grillida või saslõkki teha, siis võta kana tükkid(eriti head on kintsu omad. Suur kimp rohelist (till,murulaauk,petersell,seller jne) hakki peeneks.Lisa mugulsibula rattad. Kindlasi osta sidruneid. 1kg liha kohta 3 - 4 tk. Pigista sidrunitest mahl liha peale.Ära unusta sool ja peentpipart. Kogu see kraam jäta 24 h seisma külma, peale seda grilli pidu mis sugune.
 
profa 08. juuni 2003, kl 21.44
marineeri tumedas õlles kuhu on mett segatud
 
tupsuke 09. juuni 2003, kl 14.51
proovi kindlasti meega marineerida.
mee hulka sega natuke ingverit, pressi sidrunimahla, võid panna veel küüslauku ja maitseaineid nt broilerimaitseaine, paprika, must pipar.
enne grillimist kuivata majapidamispaberiga üle sest muidu kipub nahk ära kõrbema.
 
Kanamari 11. oktoober 2022, kl 14.55
Olen Mari marineerin kanu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!