Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
liha
 
lowpower 22. jaanuar 2004, kl 11.48
Kas keegi hea inimene oskaks soovitada, kuidas küpsetada liha nii, et tulemuseks oleks mahlane liha, mida oleks kerge lõigata ja süüa?????

Ette tänades,

lowpower
 
Pauliine 22. jaanuar 2004, kl 12.00
Sellelt aadressilt leiad:
http://www.toidutare.pri.ee/index.php?id=8

tarkuseterad
kuidas kasutada...
liha puhastamine ja pesemine
liha pekkimine
lihast pooltoodete valmistamine
pajapraed
abivahendid
ahjupraed
liha keetmine
liha valimine keetmiseks
keetmine ja hautamine
valmimisaja môôtmine
keeduleemed
maitsetaimed
kiirkeetja
liha külmutamine
varustus
keeduajad kiirkeetjas
liha grillimine
liha külmutamine
 
sassu 22. jaanuar 2004, kl 12.48
küpsetuskotis
 
T 22. jaanuar 2004, kl 12.53
malmpotis
 
efka 22. jaanuar 2004, kl 13.19
mina teen ka küpsetuskotis, gaasi ahjus muidu pehmet ei saagi.
 
Mari 22. jaanuar 2004, kl 16.02
Ahjupotis tuleb väga hea, eriti kui puupliit.
 
UusLaura 23. jaanuar 2004, kl 14.09
Vahelduseks küpsetuskotile ja malmpotile teen ka lihtsalt pliidil suures sügavas pannis - isegi suuri tükke. Algul lasen mõlemalt poolt kiiresti pruuniks, siis keeran kuumuse hästi madalaks, valan keeva vett juurde ja lasen 3-4 tundi podiseda. Vajadusel sortsutan vett juurde. Pärast kallerdab see soust ilusti ära.
 
emmeliine 28. jaanuar 2004, kl 10.59
määri liha sinepiga, annab hea maitse ja liha jääb ka mahlane
 
Sünteetiline pekk 02. september 2022, kl 15.56
https://etv.err.ee/1608682132/innovaatiline-kalts
Inimliha on ka võimalik niimoodi kasvatada siis tulevikus täitub tõesti see eestlaste ammune unistus et eestlase parim toit on teine eestlane
 
Nälg.. 12. november 2023, kl 14.26
Saepurust tehtud õli ja rakkudest kasvatatud liha Inimliha on ka võimalik niimoodi kasvatada siis tulevikus täitub tõesti see eestlaste ammune unistus et eestlase parim pala on teine eestlane Rakkudest kasvatatav liha võimaldab ka kannibalismi. Kuni kannibalismi täieliku normaliseerimiseni võib iga inimene süüa nt omaenda rakkudest kasvatatud liha. Reklaamlause võiks olla: "Oled see, mida sööd! Jää iseendaks!" Kui see normaalsuseks muutub, siis võib järk järgult süüa ka teiste inimeste rakkudest kasvatatud liha. Kuni täielikule kannibalismile üleminekuni. Kannibalismi tabu on ainult eelarvamuste taga kinni. Oleks ma ometi mõnikümmend aastat varem sündinud et see õudus nägemata jääks. Pane kirikusse küünal et sa ei elaks selle päevani mil oled tänulik ka tehisliha või ükskõik millise vähegi söödava asja eest ja ei küsi kuidas see on saadud. Jaan Tatikas oli Eesti idufirmanduse isa ja mina igatsen siiani paekivist sealiha. Paekivist pehme tiibadega kanapraad saepuruga nämm nämm Vanasti polnud isegi saepuru leiva sisse panna. Kommunistid rääkisid sest kui nad tulid aga värsket saepuru ikkagi poelettidele ei jõudnud. Kuidas kasutatud mootoriõlist kohvi teha Loe klassikat lambieliga kohv ei maitsenud hästi. Vaevalt et mootoriõli parem on Saksas sõid sead Trabandid ära ja sakslased sõid sead ära. Väga rohekaspunane öko värk. Praeguses kiiresti arenevas Eestis tuleks säilitada ka vanad traditsioonid, äkki on vana Euroopa nõus meile saatma kartulikoori Aga mis need krõpsud muud ongi Vägagi kartulikoored ju Okupatsiooniajal polnud poes kartulikoori saada. Eks harjutakse kõigega enne kui mullatoidule läheme
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!