Kööginõu
kaua keeb kanafilee?
juta 20. juuli 2004, kl 13.17 |
mare 20. juuli 2004, kl 13.30 |
mina kogu aeg keedan - aga aega ma küll ei oska öelda. Ise ostan seda, mis on Taleggi oma ja pakitud kolme tüki kaupa selle plastikust aluse peale. Kõik need kolm panen potti ja keedan. Väga ruttu keeb pehmeks. Ta läheb valgeks ja kui tundub enam vähem olevat, siis katsun noaga.
Aga see keeb ikka väga kiiresti pehmeks.
Aga see keeb ikka väga kiiresti pehmeks.
ingi 20. juuli 2004, kl 14.46 |
una 20. juuli 2004, kl 14.59 |
mango 20. juuli 2004, kl 15.10 |
mkmm 20. juuli 2004, kl 17.59 |
oskamatu 20. juuli 2004, kl 18.30 |
otule 20. juuli 2004, kl 19.25 |
Jaan Kaer 21. juuli 2004, kl 03.54 |
20 minutit on küll veidi liiast minu arust. kanaliha on ääretult pehme võrreldes looma või sealihaga. Viimased nimetatud ehk hauvad nii kaua. Mina arvan, et hea oleks enne praadida värvuse andmise eesmärgil hetkeks panni pealt filee läbi ning siis ca 10ks minutiks asetada ehk keema. 20 minuti pärast olge valmis sööma saepuru, mis krigiseb hammaste vahel.
irooniata 21. juuli 2004, kl 17.39 |
üldse ei mõtle pahasti, kuid esimene reaktsioon oli minulgi - milleks küll keeta!
arusaadav kui dieedid ja värgid. ainus asi kui mul lapsed väiksed olid siis lastearst ei soovitanud kanaliha anda - pigem loomaliha või sealiha, kuna kanaliha on teistega võrreldes märksa allergeensem. ei oska kommenteerida
arusaadav kui dieedid ja värgid. ainus asi kui mul lapsed väiksed olid siis lastearst ei soovitanud kanaliha anda - pigem loomaliha või sealiha, kuna kanaliha on teistega võrreldes märksa allergeensem. ei oska kommenteerida
kokk elmut 15. veebruar 2019, kl 19.33 |
Kui paned potti suured kanafilee tüki siis 20 minutiga see kohe kindlalt valmis ei saa.
Suuri kanafilee tükke(700 grammi umbes) on vaja keeta umbes 40 minutit ikka.
Ja keedetud kanafilee on väga tervislik ja kalorivaene toit.Ma ei imesta miks meil Eestis nii palju super pakse inimesi on.Sest enamik praevad toitu sularasvas või lausa fritüüris.
Suuri kanafilee tükke(700 grammi umbes) on vaja keeta umbes 40 minutit ikka.
Ja keedetud kanafilee on väga tervislik ja kalorivaene toit.Ma ei imesta miks meil Eestis nii palju super pakse inimesi on.Sest enamik praevad toitu sularasvas või lausa fritüüris.
ei ole kook 15. veebruar 2019, kl 19.53 |
Eelmisele debiilikule 15. veebruar 2019, kl 22.02 |
ei ole kokk 16. veebruar 2019, kl 11.18 |
müüakse 17. veebruar 2019, kl 12.32 |
näiteks Konsumis on müügil Tallegi kana rinnak, kiletatud ja pakitud kollasele alusele. see on kogu kana rind koos rinnaluuga ja nahaga ja enamasti kaalubki 700 g ringis. Sellest keedan supi või puljongi ja see keedetud rinnaliha on hea nii soojana kui külmana. PS. Olen pannud supi sisse peale kartuli, porgandi, sibula ja riisi väikese nutsaku külmutatud spinatit ja veidi varssellerit. Annab huvitava maitse, aga ei tohi liialdada.
Umps-Ummi- Urmas 30. november 2020, kl 08.58 |
uu 03. detsember 2020, kl 12.59 |
kui kassile tahad anda, siis üsna kaua. koera kohta ei oska öelda. muidugi tarbib kass neid kaelu ka toorelt, aga kui oled puljongist huvitatud (aga miks mitte?), siis see saab väga hea. väikese "mekiga", aga mulle just meeldib, et pole päris neutraalne maitse. klimbid sisse ja supp missugune.
Lisa postitus