Kööginõu
puhas tailiha
kostitaja 03. detsember 2004, kl 08.38 |
kök 03. detsember 2004, kl 08.51 |
oleneb, milline tükk on. kui filee (olgu sea või looma), siis on palju suurepäraseid võimalusi. Kui on pigem selline taine praetükk, siis küpsetuskott täitsa aitab. maitseainetega kokku ja kotti, sorts vett juurde, juurikaid-sibulaid-küüslauku ka, kui mahub, kotill nurk ära lõigata ja 200 kraadi juurde ahju.
olli 03. detsember 2004, kl 09.33 |
Juula 03. detsember 2004, kl 14.23 |
Praegu müügi igasugu segud ,näit meemaitseline marinaad (kuiv ja mõnus),kreekaprärane hakkliha maitseaine (küüslauguga),apelsiinimaitseline jne.Määrid kokku ja kotti või pruunistad enne ja siis ahju.
Võid ju lihtsalt ka kokku määrida Meira magusa sinepiga(meie tavaline kange sinep jääb kibedavõitu) ja sinepiseemneid + pipart ja soola - valikuid palju.Oleneb Su maitsest - pärast võid veel (enne lõpni küpsemist) määrida meega jääb mõnus(võimendab teiste maitseainete maitset) kuldpruun...JÕUDU!
Võid ju lihtsalt ka kokku määrida Meira magusa sinepiga(meie tavaline kange sinep jääb kibedavõitu) ja sinepiseemneid + pipart ja soola - valikuid palju.Oleneb Su maitsest - pärast võid veel (enne lõpni küpsemist) määrida meega jääb mõnus(võimendab teiste maitseainete maitset) kuldpruun...JÕUDU!
pii 05. detsember 2004, kl 14.17 |
Sünteetiline pekk 02. september 2022, kl 12.58 |
Lisa postitus