Kööginõu
hiina kapsaga kapsa-hakklihahautist?
marta 27. jaanuar 2005, kl 12.48 |
brita 27. jaanuar 2005, kl 13.03 |
Nänn 27. jaanuar 2005, kl 13.09 |
Proovi, mingit söödamatut sodi sellest suure tõenäosusega ei tule. Ja siis võiks hakkliha enne ära praadida ja maitsestada ja kohe kapsaga koos panna, sest see kapsas küll kaua keeda ei taha.
Ise ostsin just pool peakapsast ja tahtsin sama sööki teha ;) Teil poes kapsast ei lõigata pooleks, kui palud?
Ise ostsin just pool peakapsast ja tahtsin sama sööki teha ;) Teil poes kapsast ei lõigata pooleks, kui palud?
twix 27. jaanuar 2005, kl 13.11 |
marta 27. jaanuar 2005, kl 13.54 |
to Nänn: Prismas käisin ja seal need kapsad on keskel suures kuhjas, ega tea, võibolla oleks lõigatud kah pooleks(silma küll ühtki poolikut ei hakanud). Aga plaanisingi teha nii nagu soovitasid, et praen-maitsestan hakkliha ära ja pistan siis koos kapsaga potti, panen natuke paprika ja õunatükikesi ka juurde ning tilli lõpus. Eks näis, mis välja tuleb :-)
söps 27. jaanuar 2005, kl 14.01 |
Nele 27. jaanuar 2005, kl 14.02 |
kops 27. jaanuar 2005, kl 15.24 |
marta 28. jaanuar 2005, kl 11.01 |
piruk 24. september 2022, kl 12.49 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 2 |
no juhtub 27. september 2022, kl 01.26 |
Lisa postitus