Kööginõu
forell ahjus
kuidas teha 30. oktoober 2005, kl 11.08 |
liisi 30. oktoober 2005, kl 11.17 |
moor 30. oktoober 2005, kl 11.33 |
r 30. oktoober 2005, kl 12.03 |
Povar Griša 30. oktoober 2005, kl 13.18 |
killuke 30. oktoober 2005, kl 16.54 |
küsimus 30. oktoober 2005, kl 17.47 |
moor 30. oktoober 2005, kl 18.35 |
ma jätan fooliumi pealt lahti,siis näed ise,kui hakkab pruunikamaks tõmbuma(mitte kõrbema),selline kollakas pruun,vot siis on valmis,kala üldse suht ruttu valmis saab.Kui üleni fooliumi sisse paned,siis kala rohkem keedetud,seda mõnusat pruunisust ei tule,vähemalt minu ahjus küll nii.
liz 31. oktoober 2005, kl 10.57 |
Rops 08. detsember 2022, kl 15.25 |
Kui sellist asja küsid, siis sa ei ole isegi mitte algaja kokk.
Maitsesta sooa ja pipraga. Vala peale ohtralt tomatipastat ja maitse saab nagu räim tomatis.
Aga tegelikult:
Kergelt meresoola ja pipraga sisse hõõruda. Lase tunnike- paar maitsestuda. Aja ahi temperatuurini 180 * C. Pane kala fooliumiga pannile. Lõika peale või liistakuid - ära koonerda. Foolium jäta pealt lahti. Kala ahju umbes 20 min. Sõltub kala suurusest. Kala ahjust välja kui on pealt kergelt pruunikas. Raputa peale hakitud tilli (tunde järgi) ja piserda üle värske pooliku sidruni mahlaga. Kala luures kaks reeglit: 1. ära küpseta üle ja 2. ära maisesta üle. Kalale peab jääma kala maitse.
Maitsesta sooa ja pipraga. Vala peale ohtralt tomatipastat ja maitse saab nagu räim tomatis.
Aga tegelikult:
Kergelt meresoola ja pipraga sisse hõõruda. Lase tunnike- paar maitsestuda. Aja ahi temperatuurini 180 * C. Pane kala fooliumiga pannile. Lõika peale või liistakuid - ära koonerda. Foolium jäta pealt lahti. Kala ahju umbes 20 min. Sõltub kala suurusest. Kala ahjust välja kui on pealt kergelt pruunikas. Raputa peale hakitud tilli (tunde järgi) ja piserda üle värske pooliku sidruni mahlaga. Kala luures kaks reeglit: 1. ära küpseta üle ja 2. ära maisesta üle. Kalale peab jääma kala maitse.
Lisa postitus