Kööginõu
toores tuunikala
 
Helme 04. november 2005, kl 11.51
Küsimus seoses sushi valmistamisega. Kas poes müüdav tuunikala on piisavalt värske sushi jaoks? Või oleks mõtekam osta lõhefileed? Seni olen teinud sushit juur- ja köögiviljadega, nüüd aga tahaks uut proovida, kuid toore kala ees on "hirm".
 
rella 04. november 2005, kl 12.07
ära karda toorest kala, väga hea on.
Mina teen koguaeg sushit lohega ja väga hea jääb. Pane veel lohega koos värske kurgi viil ja tulemus on super.
 
kati 04. november 2005, kl 13.57
tahaks ise ka väga proovida sushit teha, palun selgitage kuidas te seda teete, mida ja kust poest osta saab. Oleksin ülitänulik
 
söps 04. november 2005, kl 14.25
Mujal maailmas üldiselt märgitakse toore tuunikala juures ära "sushi-quality", st. siis köige parem ja kallim. Ma ei usu, et Eestis tuunikala köige värskem on, kuid ise olen ka tavalisest teinud ja pole miskit juhtunud, vähe liiga hapu maitsega oli. Kuskilt peavad ju Eesti sushi-house'd ka kala saama. Vaevalt, et nad ise eraldi maale toovad.
 
Amatöör Luulutaja 25. jaanuar 2021, kl 16.26
Tuunikala
on Düüna pala
ei ole mikrouuni ala
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!