Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
sealiha
 
siga-hea 11. jaanuar 2006, kl 22.25
täna vaatasin üht kokasaadet, kus õpetati head ja mahlast sealiha praadima. seal siis räägiti järgmist, et sealiha on kuiv liha, milles väga vähe rasva. enamus siiski tailiha. ja kuna taolist liha praadides ei eraldu lihast rasva, jääb liha kuiv.õpetati siis järgmist: enne praadimist lihatükid marinaadi, mille koostisosadeks vesi 1 L, suhkur 1/4 klaasi ja sool 5 spl. selle sisse siis liha jätta 30 minutiks, kylmkappi.kui nyyd seda liha praadida, siis liha jääb mahlane, maitsev ja marinaadis leiduv suhkur aitab lihal ka pealt pruunistuda.
endal lihad marinaadis. ja vasrti läheb katsetamiseks. proovige ka!
 
Margit 12. jaanuar 2006, kl 08.44
Noh, ei tea, ma suhkrus küll sealiha leotama ei hakka. Tuleb ta mul ilma marinaaditagi mahlane.
 
juuk 12. jaanuar 2006, kl 08.46
to: siga hea
kas südaöösel praetud liha on juba söödud
kuidas oli ?
 
Sünteetiline pekk 02. september 2022, kl 12.59
https://etv.err.ee/1608682132/innovaatiline-kalts
Inimliha on ka võimalik niimoodi kasvatada siis tulevikus täitub tõesti see eestlaste ammune unistus et eestlase parim toit on teine eestlane
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!