Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
tahaks pannil praetud pehmet liha
 
õunauss 07. september 2012, kl 18.42
sisefilee-pruunista kiirelt igalt küljelt,siis sool-pipar peale-fooliumisse,ahi 170C,fooliumis liha ahju ca 15-20min,oleneb filee suurusest,jätad ahjust võttes ca 10 min rahunema-hea.


kaelakarbonaad,viilutad ristipidi-kuumale pannile pruunistad ca 4-5minmõlemalt pollt-->pipar sool peale ja fooliumisse rahunema.

või pannile tilk vett ja kaan peale ca 10min,ka pehme+sibul juurde
 
Sünteetiline pekk 02. september 2022, kl 15.55
https://etv.err.ee/1608682132/innovaatiline-kalts
Inimliha on ka võimalik niimoodi kasvatada siis tulevikus täitub tõesti see eestlaste ammune unistus et eestlase parim toit on teine eestlane
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!