Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Vaakumpakendis hakklihast, maksast, lõhest.
 
Heino 19. aprill 2007, kl 15.13
Vaakumpakendis hakklihast, maksast, lõhest.
Kaasajal püütakse turustada lihatooteid vaakumpakendis, et neist eralduv hais ei peletaks ostjaid. Ostsin mõni nädal tagasi Paide Säästumarketist lõhefileed pakendis, kolm päeva tagasi samast aga maksa vaakumpakendis ja kodus pidin nad kohe ära viskama, kuna avamisel haisesid hirmsasti. Ei olnud kuupäeva järgi aegunud. Sealt ostsin ka Hakklihasegu „Pere“, Rakveres tehtud. Õuduse unenägu! Mida sellest saaks teha?
No milleks, milleks tehakse sellist toitainet, et toitu inimesele ei saa? Minu truu neljajalgne Ferdinant ka ei söö, ei taha.
Nüüd, kus hakkliha on pandud vaakumpakendisse, soovitas sõbranje, et leota mass vees ja kurna läbi sõela, talitasin nii. Vähemalt kõlbas toiduks.
Kas teile ei tundu, et midagi on viltu?
 
oh aeg 19. aprill 2007, kl 15.21
Osta värskeid toiduaineid,mitte mingit vaakumikäkki,siis saad ka korraliku toidu.Ja probleemide puhul aitab tarbijakaitse.
 
katariina 19. aprill 2007, kl 15.30
...veel üks põhjus säästukas mitte käia...osta ikka lahtiselt ja kaaluga
 
w 19. aprill 2007, kl 15.57
mina olen küll alati normaalset vaakumis rakvere hakkliha saanud.äkki hoiutingimused poes valed?
 
Heino 19. aprill 2007, kl 16.00
Samasugused kaubad on müügil A/O -s. Paides, Järva Jaanis, Koerus. Ongi mure värskete toiduainete ostmisel.
 
paks kass 19. aprill 2007, kl 16.26
ee.. vaakumpakend on selline, millest on õhk vaakumiga välja imetud. sellest ikka räägite jah? mitte gaasipakenditest? nende avamisel see gaas, mis sealt välja tuleb, küll haiseb, kuid toidu enda värskus ei kannata.
 
una 19. aprill 2007, kl 17.12
Olen hoidunud ka vaakumpakenditest, aga eriti maal on seda letid täis ja lahtist ei müüda.Kahju ajast kui letilt said osta värsket liha, aga mitte külmutatud pakendeid.Liha on praegu küllalt kallis marketites ja vaatasin seda liha letis, mis oli kuivanud näoga, siis ostma ei kipu.Aga kõik see on ju meie paremaks teenindamiseks:)))
 
K. 20. aprill 2007, kl 09.37
Mulle tundub ka, et see Rakvere hakkliha on seal ikkagi seisnud maitsega. Praadimisel on ju kohe tunda - värske hakkliha lõhnab väga isuäratavalt, aga sealt pakist väljavõetud hakklihal on seisnud lõhn ja kahjuks ka maitse pole kiita.
 
dee 20. aprill 2007, kl 09.48
Maksi ja Mooritsa hakkliha on küll alati värske, ostan seda aastaid, kordagi pole midagi ette heita olnud.
 
xyz 20. aprill 2007, kl 11.29
Rakvere hakkliha on jube, nii pakis kui lahtisena. Isegi veisehakklihast, mis peaks vähesema rasvasusega olema, sulab praadides pool kogusest mingit ollust välja (soja ja rasv ja jumal teab mis veel ilmselt), kodusest hakklihast ei taha rääkidagi. Ainukesena on hea see uus delikatesshakkliha, mis lihaveise lihast. Üldiselt käin hakkliha ikka turult ostmas, kui vähegi aega, korralik vasikahakkliha on üle kõige.
 
paks kass 20. aprill 2007, kl 12.39
tavaline rakvere hakkliha on veidra haisuga jah, aga nende delikatesshakkliha võib tõesti soovitada - hea lõhn ja maitse on ka kohe teine tera.
mina ostan hakkliha tavaliselt tallinna kaubamajast - veise ja veise/lamba segu - ei ole veel kunagi rõvedat saanud.
 
sigapaha 20. aprill 2007, kl 14.59
Ma olen selle delikatess hakkliha suhtes siiani skeptlilne olnud... aga nüüd vast proovin isegi ära :)

Mul ei ole muude vaakumpakenditega probleeme olnud kuid kord ostsin mingil puhul lauale panemiseks punast kala (ei mäleta mida täpselt) ja pakendit avades viskas jubeda haisu vastu.. proovima ise ei hakanud.
 
ihhihhii 20. aprill 2007, kl 15.30
ostsin ka vahepeal maks ja moorits hakkliha, prismas käin harilikult süüa ostmas. oli täitsa söödav, paar kuud tagasi sain aga sellise jama, et jube, hakkliha jäi hall ja terve pann oli migit ollust täis:( öäk. mõtlesin, et äkki see partii selline, ostsin teinekord uuesti. öäkkkk! nüüd olen ostnud rakvere kodust ja pole viga. aga põhiliselt ostan rimist, selles hakklihas pole pidanud kunagi pettuma, ei sula pann mingit jama täis, läheb ilusti pruuniks. muidu ma seda poodi ei salli, käingi seal ainult hakkliha ostmas:)
 
ûâïêà 22. aprill 2007, kl 17.42
Kes arvab, et turult head hakkliha saab, see eksib nii, et rohkem pole võimalik.
Vaadake, KES seda h-liha teevad ja MILLEST seda tehakse. Liharäbalad, mille müüjad ära lõikavad ja seisma jäänud lihakäntsud - põrandalt üles ja masinasse.
Oma silmaga juhtusin Keskturul nägema aasta tagasi.
Päevapealt lõpetasin turult ostmise ära.
 
Mida viina 21. detsember 2019, kl 18.03
Mul oli munast toidumürgitus ykskord, sain selle restoranis ja oksendasin mingi 8 korda koik valja ja oli korras aga kui hakkliha seisab sügavkylmas kas see ej lahe vanaks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!