Kööginõu
"Dzudo" elektripott enne meie aega...
nostalgik 01. detsember 2007, kl 21.58 |
nr73 01. detsember 2007, kl 22.51 |
Ei 02. detsember 2007, kl 13.38 |
öö 02. detsember 2007, kl 14.11 |
ekke 02. detsember 2007, kl 16.43 |
Oh, see õige Tšudo-pott on jah jube hea.
Igasuguseid kooke (kohupiima-, õuna-, jm puuvilja-marjakooke)saab seal teha, vormitoite.
Või siis toored kartulid alla, pikkpoiss või kanakintsud,-koivad peale, suti vedelikku ka põhja, ehk siis ports juurikaid vähese vedelikuga sisse ja pott tööle. Kui kogu kraam enam-vähem valmis, teha kaste peale, pann veel natukeseks tööle ja söök valmis. Igal ajal saad kaant ära võtta ja toitu kontrollida või maitsestada. Olen seal ka kala teinud.
Suvel asendamatu.
Igasuguseid kooke (kohupiima-, õuna-, jm puuvilja-marjakooke)saab seal teha, vormitoite.
Või siis toored kartulid alla, pikkpoiss või kanakintsud,-koivad peale, suti vedelikku ka põhja, ehk siis ports juurikaid vähese vedelikuga sisse ja pott tööle. Kui kogu kraam enam-vähem valmis, teha kaste peale, pann veel natukeseks tööle ja söök valmis. Igal ajal saad kaant ära võtta ja toitu kontrollida või maitsestada. Olen seal ka kala teinud.
Suvel asendamatu.
mirr 03. detsember 2007, kl 16.01 |
Olen samuti Tšudo-fänn, juba ammust ajast said sellega kõik toidud tehtud. Siis aga põles seal see elektriasjandus läbi ja parandada enam ei saanud.
Olin mitu aastat ilma ja õnnetu. Mikrolaineahju ei kavatse soetada ja ega sellega midagi teha ka ei saa.
Aasta tagasi leidsin kasutatud Tšudo Tartust Kõige-poest ja olen taas omadega mäel.
Tasubki otsida taaskasutuspoodidest!
Olin mitu aastat ilma ja õnnetu. Mikrolaineahju ei kavatse soetada ja ega sellega midagi teha ka ei saa.
Aasta tagasi leidsin kasutatud Tšudo Tartust Kõige-poest ja olen taas omadega mäel.
Tasubki otsida taaskasutuspoodidest!
Jaak La 17. jaanuar 2021, kl 09.05 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Keerime nüüd mõned aastakümned edasi ja leiame https://www.instantpot.ee/ ...
Lisa postitus