Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
tervislikum pruun suhkur
 
inx 01. juuli 2008, kl 19.29
olen lugenud, et pruun suhkur on tervisele parem kui valge. Kuid täpsemalt milline pruun? Poes on neid mitut sorti erinevate hindadega, ei tea mida valida.
 
... 01. juuli 2008, kl 20.31
rafineerimata suhkur vahet pole millise firma oma ;9
 
rahu 02. juuli 2008, kl 09.34
justnimelt rafineerimata, fariinisihkur ka pruun, aga pole see, pigem on see kollakas suhkur, firmal vahet pole.
 
M. 02. juuli 2008, kl 09.42
Müüakse ka sellist pruuni suhkrut, mis on nagu märg, see on lisandiga, sobib kookide ja küpsetiste sisse, väga mõnusa maitsega. Mina olen tee sisse pannud, väga hea maitsevarjundi annab juurde. Aga pakki ei tohi lahti unustada, mul jäi ja nüüd see on kivikõva, ühtegi tükki ei saa kätte sealt.
 
... 02. juuli 2008, kl 13.00
pane paar tilka sooja vett ja kuskile kilekotti ja siis muutub jälle pehmeks.
 
katariina 02. juuli 2008, kl 15.44
ega muu ei aita, kui et tuleb paki pealt lugeda, kas on rafineerimata suhkur, vahel kirjutatakse ka toorsuhkur. kindlasti mitte fariinisuhkur. minu teada dansukkeri omad on kõik värvitud pruuniks - seega pole nad tervislikumad kui valge suhkur
 
inx 02. juuli 2008, kl 15.49
olengi ostnud dansukkeri oma, ning arvasin, et see on tervislikum! Tänan abi eest, eks vaatan täpsemalt poes etiketti.
 
Nänn 02. juuli 2008, kl 16.44
Osad pruunid suhkrud värvitakse karamelliga pruuniks, tegelt on täiesti harilik peensuhkur.
Lugege etikette ometi.
Fariinsuhkur on maitsestamiseks lahe asi, aga rafineerimata/toorsuhkur on see, mida teemaalgataja otsib.
 
katariina 02. juuli 2008, kl 19.07
õiget toorsuhkrut leiab selveri ja prisma tervisetoodete riiulist
 
inx 02. juuli 2008, kl 21.30
ostsin täna prismast rafineerimata heleda suhkru TATE LYLE, loodan et õige kaup ikka!
 
vale arusaam 03. juuli 2008, kl 00.18
Pole mingit vahet tervislikkuse osas rafineeritud valgel suhkrul ja pruunil suhkrul. Viimases lihtsalt molass veel sees. Kaloreid annavad ühepalju mõlemad. Iseasi on maitse, kui ekstra sellepärast tahetakse pruuni suhkrut tarbida...
 
Nänn 03. juuli 2008, kl 10.49
Jah, tegelikult on viimasel õigus, see vahe tervislikkuses on imeväike. Aga natuke ikka- toorsuhkrusse jäävad melassijäägid, mis on pm kuivanud taimemahl ja sisaldab veidi vitamiine jne. Pealegi, suhkru valgendusprotsessis kasutatakse igasuguseid jäledusi, nt väävelhape.
Kalori- ja süsivesikutesisaldus on sama jah.
 
xyz 03. juuli 2008, kl 12.23
mina kasutan tee ja kohvi sees ning koogile puistamiseks demerara suhkrut (Dansukker), mis peaks olema rafineerimata toorsuhkur, teistmoodi (meeldivama) maitsega on küll kui tavaline valge suhkur.
 
mina hakkan seda kasvatama 03. juuli 2008, kl 19.30
http://www.looduspere.ee/cms/eesti/kunst/steevia
 
m 04. juuli 2008, kl 13.30
toorsuhkrust parem on ehk hoopis FRUKTOOS?kasutan seda marjade konserveerimisel jne.
ananape311 07. september 2021, kl 17.05
Pruun suhkur - https://www.iherb.com/pr/now-foods-real-food-org... Soovitan. AID8235 - saad selle koodiga 5% alet!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!