Kööginõu
rõõsk koor kastmes-palun aidake lolli juhmi
kris 21. juuli 2008, kl 12.22 |
Miia 21. juuli 2008, kl 12.39 |
kukeseen 21. juuli 2008, kl 12.52 |
Nii sobivalt oli teemaks kukeseen. Minul ka külmutuskapis pakike kukeseeni. Môtlesin ka, et teen seenekastet. Kuna vanad, eelmise aasta kartulid tahavad ära söömist, siis teine variant oleks teha kartuli-seene vormi (ahjus). Probleem selles, et seened tahavad vähem küpsetamist kui kartulid ja sibulad. Kas keegi oskab nôu anda, kuidas teha üks korralik vormiroog kartulist, sibulast ja kukeseentest.
jahu 21. juuli 2008, kl 12.56 |
kiki 21. juuli 2008, kl 12.58 |
ja 21. juuli 2008, kl 13.01 |
kaidu 21. juuli 2008, kl 15.29 |
... 21. juuli 2008, kl 17.44 |
fui 21. juuli 2008, kl 20.39 |
A 22. juuli 2008, kl 10.31 |
kris 22. juuli 2008, kl 11.52 |
tegin siis eile nii, praadisin kukeseeni, kallasin liigse vedeliku ära, lisasin võid ja praadisin sibulaga üle, lisasin kohvikoore(muud polnud selveris :) ja tasakasi segasin ja ootasin, paksuks eriti ei läinud ja siis ma segasin veega 1 tl täie jahu 250ml klaasis ja segasin seda veidikene hulka ja sai hea paksem(mitte paks vaid selline nagu umbes 10%hapukoor) kaste+värske till...mees sõi ja ütles, et väga väga hea kaste on:) edaspidi hakkangi kasutama koort...
to kris 22. juuli 2008, kl 12.48 |
liigne vedelik, mille pärast seente praadimist ära kallasid, on ju seente mahl e. selline kukeseenemaitseline. Selle oleks võinud hiljem kastmele lisada, oleks kaste veel parem olnud.
Kui koort kauem keeta, läheb ikkagi paksemaks. Seega, kui jahu ei soovi, siis tuleks lihtsalt koort kauem kokku keeta.
Kui koort kauem keeta, läheb ikkagi paksemaks. Seega, kui jahu ei soovi, siis tuleks lihtsalt koort kauem kokku keeta.
kooremaias 23. juuli 2008, kl 14.15 |
hehehe siuuu 09. august 2022, kl 06.13 |
Lisa postitus