Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
milline hea vorm leiva küpsetamiseks?
 
kelly 06. detsember 2008, kl 19.20
olen ostmas leivaküpsetamise vormi ja ei oska valida. milline on kõige parem: savi/keraamiline vorm,, metallist, silikoonist, või mõni muu? ja kust otsida Tallinnas?
 
kiilike 06. detsember 2008, kl 20.40
Olen ise kastsetanud tw silikoonvormi ja Kaiser metallvormi. Viimane on parem - vähemalt minu jaoks. Muude variantide kohta ei oska hinnangut anda.
 
thredahlia.blogspot.com 06. detsember 2008, kl 21.28
Iga kell valiks küpsetuspaberiga vooderdatud metallvormi, seda nii elektri- kui ka puuahju. Silikoon ei jäta krõbedat koorikut ja on ebamugav kasutada, kuna leiba tuleb mitu korda tõsta. Keraamilisest jälle ei saa leiba ühes tükis kätte.
 
kiilike 07. detsember 2008, kl 10.08
Minu silikoonvorm tegi küll krõbeda kooriku :) ja tõstmisega pole probleeme olnud(samas ega eriti mugav liigutada pole jah)
Kaiseri vormis pole küpsetuspaberit kordagi kasutanud, määrin võiga eelnevalt.
Silikoonis küpseb kauem :(
 
katariina 07. detsember 2008, kl 10.09
mna küpsetan teflonkattega keeksivormis. määrin veel enne vormi võiga. kypsetuspaberiga mässamine tundub liigne ajakulu.
 
Pille 07. detsember 2008, kl 11.42
Kasutan Kaiseri vormi, mille määrin võiga (ehk siis nagu Kiilike, küpsetuspaberit ei kasuta).
 
köögist 08. detsember 2008, kl 13.09
Kaiseri omad, ei kasuta küpsetuspaberit, määrin õliga.
Ma teen kiireks söömiseks paar kaapekakku ka, koorikleiba, panen lihtsalt küpsetuspaberiga restile ja küpsetan pool tundi. Neid saab soojalt süüa, sooja leivapätsi ei saa kohe lõigata.
 
ülle 12. detsember 2008, kl 22.16
Jälle kiilikesega nõus.Kasutan ka tw silikoonvormi ja kaiseri metallvorme.Neid mul 3tk Küpseb mõlemas hästi.Silikoonvormi panen elektriahju , aga metallvormid leivaahju
 
Minnake 10. märts 2022, kl 12.47
iga kell valiksin silkooni, hea lihtne leib välja saada ja pole muret kinni jäämisega. Teflon ja muud vormid on täielik nuhtlus.
 
Vali, mida tahad. 10. märts 2022, kl 15.16
Üldiselt kasutan plekist keeksi vormi. Määrin korralikult võimargariiniga ja pole kordagi kinni jäänud. Parema meelega kasutaksin alumiinium valust leiva vorme, mis on kõrgemad, kuid meil neid kahjuks pole müügil.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!