Ole nüüd rahulik!
Sooja kastmesse paned heal juhul supilusikatäie (kaks max, oleneb kui palju teed) jahu, mille lahjendad ikkagi vedelikuga. Onju? Kui nüüd rasvast koort juurde uhad, siis jah saab vähe rammusam (aga ka hea!). Ja palju seda kastet siis läheb - ega sa suppi söö!
Justnimelt need külmad hapukoore-majoneesi möginad on rammusad, sest neid sa ju ei lahjenda millegagi. Nojahh - ega neid ka väga palju süüa kannata, aga "õhemad" pole nad kohe kindlasti mitte.
Mina olen seda meelt, et need suured toiduga stressajad ja paksuks-minemist kartjad teevad psühholoogiliselt oma tervisele karuteene. Iga suutäie pärast muretseda, et mis nüüd saab...Kaua te närvid vastu peavad?
Mina olen seda meelt, et süüa võib kõike, premeerida ennast hea toidu ja mõnusa magusaga - seda pole palju! Käime tööl, rabeleme, et maksta, osta, elada.... Üks korralik päevane toit pole küll kellegi patt.
Ja kõikidest hädadest saab liikumisega õues lahti! Kusjuures veel täiesti tasuta! mine ja kõnni, kuni ninal külm hakkab ja väss kontisedde hakkab tulema - kogu su paanika on jäänud maha ja ise ilusam, tervem, rõõmsam.
Teemast veel - mina paksendan küll jahuga, lahjendan veega ja lõpus segan sisse tubli koguse 20% hapukoort.
Mehele ostsin jkastmepaksendaja, kuna tema ei oskavat jahuga mällida.