Soe kanasalat: keeda paar kartulit ja prae seejärel läbi. Prae ka kanafileeribad. Lõigu kirsstomatid ja värske kurk. Riivi pisut juustu. Kastmeks: magus sinep, oliiviõli, sidrunimahl kokku segada. Serveeri soojalt taldrikul nii: kõige alla üks salatileht, seejärel kanafilee ja kartulid, siis tomat ja kurk, kalla peale kaste ja raputa kõige peale pisut riivjuustu. Tegemist on äärmiselt lihtsa ja maitsva ja tervisliku toiduga:). Kanafilee maitsestan tavaliselt lihtsalt soola, pipraga.
Mina olen ka praetud kanafileeribad lihtsalt spagettidele lisanud ja koos veel korraks läbi praadinud. Juurde võib lisada ka erinevaid juur- või köögivilju, nt porru, paprika, porgandiribad jne. Kui rohkem mässata viitsid vala peale sojakaste ja magus tšillikaste. Siis on midagi hiinaka laadset juba.
kanafilee võib ka õhukeseks tampida ja nt konserkirsse keskele panna ja rulli keerata. Hambatikuga siis kinni panna. Natuke vaja pannil hautada ja hiljem suuremal tulel krõbedaks.
Variant on ka koorene kanapasta, aga sellega vist pisut rohkem jamamist.