ma olen kasutanud AINULT täisterajahu ja siiani on kerkinud väga hästi. Mul on ka kihk kõike uut ja huvitavat proovida, aga siiani jahu on ikka veski mati oma. Mänginud olen täidistega - teinud nii seente, suitsupeekoni kui kanaga (sinna juurde porgand, sibul, porru ja kõikvõimalikke pähkleid, marju, seemneid), aga erinevaid jahusid pole siiani proovinud, sest veski matiga on väga hästi läinud.
Homme proovin piparkoogi -jõhvika leiba, et teaks, kas jõululauale teha või mitte:P
Kui keegi proovinud, siis ootan vastukaja, sest ise arvan, et see on selline leib, mida vist vaid kord sööks - eeldan, et lääge ja mitte-leivalik:P - aga no mine tea...
Ka tahaks proovida soolapählite ja juustuga leiba.
Kes veel midagi põnevat teinud, muudkui aga rääkige:PP
abile: minult saad juuretist, kui soovid. anna siia teada, kui saanud ei ole.