mul on see odavam siis Novaluxist. Kuna muid nõusid kaasas ei olnud siis esimeseks prooviks tegin sügavkülmast lapsele friikaid nii, et panin fooliumitüki kõrgema resti peale ja (seal on kuumust rohkem sest see asub küttekehale lähemal) köömneid riputasin ka peale nagu ikka olen ahjus teinud. Täitsa normaalsed friikad said, ainult segada on fooliumi peal natuke kehva see võib rebeneda.
Tegemist ootasid kapis veel mõned lihalõigud, need ladusin niisama restile ritta, aga küpsetusnõu põhja panin fooliumi, et pärast oleks lihtsam põhja puhtaks saada. 4 suurt lõiku, kummaltki poolt 10 min ja oligi olemas. Tavaliselt käib see tegemine pannil suht rohkes õlis, paneering kipub kõrbema minema jm toredused, see jäi nüüd küll ära.
Peamine, et kõik söödi ära, et lõigutud servi maha nagu ta tavaliselt teeb, sest rasvast tema hästi ei talu.
Minu jaoks ongi segane veel see nõude osa, kas kasutada tohib ainult metellnõusid? Kas kookide tegemisel tohib sinna panna deflonvormi? Kas keraamilisi küpsetusnõusid tohib seal kasutada?
Tavaline keedupoti aurutusrest, see metallist mis kohandub anuma suurusega, seda vist isegi tohiks aedviljade aurutamiseks kasutada. Ehk ongi mõistlik erinevaid grillimise nõusid hoopis kasutada, neid paksemast fooliumist?