Kööginõu
kärjemesi või siis meekärg
maias 20. november 2009, kl 13.09 |
Maarika 20. november 2009, kl 14.30 |
Kahtlen, kas praegu on kuskilt saada. Mett vurritatakse ikka suvel. Kui kellelgi just teadlikult alles hoitud, siis teine asi. Ma ei tea, kas mesi kaanetatud kärjes ka suhkrustab või jääb vedelaks. Kui jääb vedelaks (?), siis mesinikel võib isegi olla, et ka talvel suvist maitset nautida. Kui suhkrustab, pole ju võimalik sealt mett enam kätte saada. Mesilasi toidetakse sügisel suhkrusiirupiga ja sellised kärjed tarudes tallel. Tarud ise aga talveks "ära pakitud".
kajakas 20. november 2009, kl 19.03 |
Mesila 01. aprill 2020, kl 21.44 |
Meil ka Vaeste Patuste Alevis pidas siin üks olid tal mesilased kes olid päris saatana käsilased. Raisad olid dreseeritud. Mesipuus oli kaks sektsiooni. Ühte tegid müügi jaoks suhkrust käisid aga inimeste suhkrutopsidest lahtisest aknast suhkruteri toomas. No mis kuraditega teed sellistele ei saa suhkrutrahvi ka väänata. Teises osakonnas tegid siis pererahva jaoks korjasid kanapersete pealt. Aga no lõpuks keemia tegi õigust saatis nad igavestele korjemaadele
Amatöör Luulutaja 01. aprill 2020, kl 21.44 |
Need mesilased
on saatana käsilased
ta tunneb oma mesilaste üle uhkust
ei nad pea puhkust
teevad mett suhkrust
erilised
geneetilised
mesilased
nad suhkrumett toodavad
ja lolle hanesi ootavad
ta mesilstel on kummikud jalas ja tundlad blondeeritud
bersseaugud läikima poleeritud
jääb karu sellest suhkruhaigeks
suhkrusisaldus on seal räige
saad sa sellest aru
et sellest meest jääb suhkrutõppe karu
on saatana käsilased
ta tunneb oma mesilaste üle uhkust
ei nad pea puhkust
teevad mett suhkrust
erilised
geneetilised
mesilased
nad suhkrumett toodavad
ja lolle hanesi ootavad
ta mesilstel on kummikud jalas ja tundlad blondeeritud
bersseaugud läikima poleeritud
jääb karu sellest suhkruhaigeks
suhkrusisaldus on seal räige
saad sa sellest aru
et sellest meest jääb suhkrutõppe karu
Lisa postitus