Kööginõu
praadida pelmeene?
 
k. 10. detsember 2009, kl 18.13
öelge kuidas praadida poest ostetud pelmeene,
tehke ikka puust ja punaselt selgeks
 
m 10. detsember 2009, kl 18.22
Mina keedan nad enne vees (pelmeen on valmis kui pinnale tõuseb) ja siis pannile. Olen proovinud ka ahju keetmata panna, aga ei meeldinud.
 
kate 10. detsember 2009, kl 18.32
mina lasen enne pelmeenidel nats ära sulada ja siis kuuma pannile võid ja siis pelmeenid, aga ära unusta kaant peale panna ja nii mõnusad pruunid ja hapukoort veel peale,
mu lemmiktoit
 
heh 10. detsember 2009, kl 20.21
mina ainult praengi.
pannile veidi õli, siis pelmeenid pannile. mitte kõige suurem kuumus, selline keskmine ja kaas peale. aeg-ajalt segan ja keerutan neid ja saavad ilusti krõbedad ja küpsed.
 
libanõid 10. detsember 2009, kl 21.09
keegi siin ühes pelmeeni-teemas soovitas, et pange pelmeenid pannile ja lisage veidikene vett. Las keevad kaane all natuke, siis kaan pealt ja vesi aurustub. Seejärel sealsamas praadida.
Proovisin ja täitsa hea tuli.
 
d 11. detsember 2009, kl 09.40
Mina ei keeda kohe külmkapist mitte väga kuumale pannile. natukese aja pärast kaas peale ja praevad. Ostan Külmhoone pelmeene (punase karbiga)
 
jaa 11. detsember 2009, kl 09.46
mina hautangi vähese veega kaane all poolpehmeks, siis lisan veidi õli ja praen. ei tule nii ligased kui keedetult, ja mitte ka nii kõvad kui praetult.
 
N40 11. detsember 2009, kl 10.09
Mina praen ja siis sorts vett, kaas ruttu peale ja paar minutit lasta haududa
 
minakaa 11. detsember 2009, kl 10.37
mina teen samuti nagu N40: kõigepealt praen (kaane all), kui juba parajad pruunid on, siis suts vett ja kaas kähku peale ja natuke aurus haududa lasta, muidu jäävad liiga kõvad ja krõbedad. selle haudumise ajaks võib pliidi vabalt välja keerata, hauduvad omaenda järelsoojuses.
 
spets 11. detsember 2009, kl 11.36
N40 retsept ongi kõige parem, enne ei teadnud seda, lihtsalt praadisin, siis jäid kuidagi puised, aga see sorts vett (kindlasti kuuma) teeb asja heaks.
 
vi 11. detsember 2009, kl 11.41
Mina panen külmunud pelmeenid pannile, küpsetan kaane all madalal kuumusel nii kaua kuni pelmeenidest hakkab vedelik välja voolam ja st.vedelik hakkab pannil särisema, vat siis on pelmeenid alles valmis.
 
G6 27. aprill 2013, kl 18.22
Lihtsalt natuke õli pannile, 6 kuumus ja vahepeal natuke keeran neid :) head pruunid ja krõbedad tulevad c:
 
Linda lo 30. september 2021, kl 18.45
Aeg lendab nii kiirelt 12 juba möödas hullu maja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!