mannapudruga pole teinud, aga keedukreemiga küll.
kõige parem on muidugi ikka isekeedetud vanillikreem (minu variandis kohvikoor, suhkur, vanillikaun, munakollased ja maizena),
aga häda korral aitab ka pulbrist tehtud kreem.
maitsestada võib millega iganes - sidruni, apelsini, laimi, kakao, lahustuva kohvi v.lihtsalt kange kohviga jne.
samuti olen võikreemi teinud ka lihtsalt suhkrusiirupiga (nagu vanadel headel aegadel teekoogi kreem)
sel juhul keedan suhkrust ja veest siirupi ja jahutan selle umbes toatemperatuurini. vahustan toasooja või ja vahustamist jätkates niristan sisse jahutnud suhkrusiirupi.
sellest tuleb selline mõnusalt kohev kreem.
olen sellele juurde seganud nt. purustatud jõhvikaid ja kasutanud kreemi rullbiskviidi tegemiseks.