Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Vabariigi aastapäev
 
X 22. veebruar 2010, kl 21.44
Mis head toitu pakkuda sellel päeval?
 
k 22. veebruar 2010, kl 21.56
mul on jälle hapukapsa isu, nii et liha ja kapsas ja kartul on plaanis.
 
kilu 24. veebruar 2010, kl 15.11
kiluvõileivad munaga ja külm viin!
 
kokk 24. veebruar 2010, kl 15.41
oleneb kellele?
 
Naks 24. veebruar 2010, kl 17.42
Kogu pere on Kuutsekalt tulemas ja kavatsen nüüd nälginud laudajaid ja suuskajaid toitlustada veidi pidulikumalt kaetud lauas, kui tavaliselt. Aga erinevus pole üldse toitudes, ikka lauakattes:) Ja vist ka inimeste soovis veidi kauemalt koos istuda mitte midagi tegemata ning videvikku nautida kuhugi kiirustamata!
Toidud ikka sellised, mis meile maitsevad, ei näe ära, miks ainult pühade puhul peaks erilisi asju ette võtma. Iga mõnusat rooga annab veidi ebatavaliselt kaunistada - ongi tunne teine. Mis puutub keerukamate roogade valmistamisse, siis seda teen ikka sel ajal, kui tuju tuleb, mitte riiklikel pühadel:)
Nii et täna on laual road, mis ka suvalisel kolmapäeval - kuhi risotot kanaga, praetud välisfilee (siga), ahjukartulid rosmariiniga, värske salat ja kui keegi peaks soovima, siis igaks juhuks soojendan ka eilset sinepikastet. Hommikul küpsetasin koogi ja varusin ka magusaid lisandeid - kes tahab, saab maiustada kompoti, vahukoore ja jäätisega, kes tahab, kuhjab lisandid kõik koos koogitaldrikusse. Miskeid iluasju ei tee.
 
to naks 24. veebruar 2010, kl 19.47
kuule naks ! miks siis sind kuutsekale ei võetud? kas oledki terve elu köögikataks?
 
Naks 24. veebruar 2010, kl 20.22
Oh, imelik, et keegi küsib mu isikliku elu kohta.
Aga kui just vaja teada, miks "ei võetud" (no ei saa naermata olla:))), siis - mina nimelt peaaegu et elangi talviti Kuutsekal, siiber juba. Jummala õnn, et ei pidanud täna ka minema. Suuskasin niisama majaümbruse põldudel ringi, täiesti vastutustundetult ja ainult oma lõbuks:) Meil on igavesti tubli vald, suusaradu üle 25 km sisse aetud - kui see nüüd ikka köögindust puudutab.
 
Paraadna 26. veebruar 2023, kl 23.14
Et need tiblad ei võinud ka kasvõi kuu aega kauem vastu pidada nüüd külmeta paraadil
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!