Kööginõu
Kodus teha selliseid nuudleid nagu chopstickis?
Sanna 04. märts 2010, kl 11.54 |
Kui see restorianikett on tuttav, siis äkki keegi oskab nõu anda, tahaks selliseid nuudleid, aga meie linna resto läks kinni.
Välja näevad siis kergelt kollakad (kas chilliga?), tundub et wok pannil tehtud, sees kreveti-muna-kapsa-kanaliha tükid. Kuidas ise teha? (ei ole eriline kokkaja:( )
Välja näevad siis kergelt kollakad (kas chilliga?), tundub et wok pannil tehtud, sees kreveti-muna-kapsa-kanaliha tükid. Kuidas ise teha? (ei ole eriline kokkaja:( )
hiinlane 04. märts 2010, kl 12.02 |
Epp 04. märts 2010, kl 15.29 |
valulla 04. märts 2010, kl 17.14 |
sanna 05. märts 2010, kl 09.57 |
siga ja kägu 05. märts 2010, kl 16.25 |
d 07. märts 2010, kl 13.53 |
- 07. märts 2010, kl 15.46 |
töötasin aastaid hiinakas ja võin öelda, et on ikka hunnik maitseaineid, mida kokk kasutab (näiteks hiina sool, kurkum, hiina soja, üks E-dega rikastatud a la aroomisool, aga mitte päris jne). varusid käis paari kuu tagant soomes india maitseainete kauplusest toomas. mölla palju tahad, ise seda tulemus ei saavuta. mina näiteks ei tahakski - erilisi asju käin ikka spetsialisti poolt tehtud toidukohas söömas. elan ka ise soomes ja neid aasia maitseianebutiike on mustmiljon, isegi sees olen käinud, aga osta ei oska midagi ja puudub huvi ka. kui SELLE järgi isu tuleb, lähen restorani. nii ka kõikide muude mereelukate ja eriliste taimetoitude puhul. ei hakka omale ja perele pettumust valmistama ise mäkerdades, kuigi jah, nagu ütlesin - kõike on saada.
Nuudel 10. märts 2010, kl 22.17 |
Lisa postitus