Suuremale seltskonnale keetes ei ole ausaltöeldses kunagi lugenud. Pigem silma ja tunde järgi vaatan, et kas on paras ports :)
Igapäevaselt valmistan süüa kahele (endale ja mehele). Kartuleid sööme enamasti pudruna, kuna keedukartulit saab niigi lõunasöögiks. Pudru jaopks keedan korraga u 12 keskmist või väiksemat kartulit ja selle koguse sööme korraga ära ka. Aga pudru juurde mina enamasti mingeid lisandeid ei võta ka (ei liha ega kastet), ainult piima joon kõrvale.
Makarone keedan kas pool pakki või terve paki. Pool pakki sööme tavaliselt korraga ära, terve paki keedan siis, kui järgmisel päeval ka tahame makarone süüa.
Liha, kabatšokki vms praadides võtan lihtsalt silma järgi mingi tüki ja siis saab sellest nii palju viile kui saab. šnitslid näiteks on minu meelest järgmisel päeval külmalt veel paremadki :)