Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
pastaka eemaldamine tapeedilt
 
murelik üürija 05. oktoober 2010, kl 15.03
Mul on mure!
Kas keegi saaks nõu anda, mida teha sellisel juhul: mu 3.a laps kriipsutas korteris valged tapeetseinad pastaka kriipse täis. Kas on mõi kodukeemia olemas selliseks puhuks või on koduseid vahendeid, et selle maha saaks?!

Siiralt ette tänades.
 
cif 05. oktoober 2010, kl 16.20
kui cif kreem ei aita, siis tuleb uus tapeet panna:P
 
fifi 06. oktoober 2010, kl 12.44
proovi piiritusega
helena.riisk@gmail.com 27. september 2022, kl 12.00
Tere


Vastan küll 12 aastat hiljem , kuid mul 12 aastane poiss pritsis tapeedi pastakaga kokku arvatavasti läks pastakas pooleks ja siis tint kuisagi pritsis. Proovisin algul fairigi väga ei aidanud pigem rikkus tapeedi ühest kohast ära . Mõtlesin ja mõtlesin. Otsisin googleist soovitati leivaga . Kuina ise leiba ei söö, siis kodus leiba ei olnud . Soovitati juukselakiga ka seda ei olnud . Atsetoon ka ei aidanud pigem aitas rohkem sisse imenduda.


Aga üllatus üllatus aitas vana hea lady speed stick kandsin seda pastaka täpile ja tõmbasin kohe salvrätiga ära :) pole ühtegi jälge . Kui see fairyga rikutud kohta va.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!