Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Head kaltsukad Tartus
 
kk 28. mai 2013, kl 20.42
Tere!
Pole aastaid kaltsukaid külastanud Tartus, kuna ei elanud enam linnas... ja pea kõik vanad head lemmikud on kadunud! :/
Soovitage palun asjalikke kaltsukaid, mida teile meeldib külastada! Eelkõige huvitavad mind 10-12a poiste riided...
Aitäh! :)
 
võta heaks 28. mai 2013, kl 20.57
võib-olla leidus tartus kunagi minevikus häid kaltsukaid. minu meelest ei ole praegu enam ühtegi. vanad koledad kaltsud maksavad vähemalt sama palju, kui uued asjad, kole hais ka veel küljes. eelmisel suvel käisin ka ühe suurema tiiru kaltsukates, mida olin kuulnud kiidetavat. kuperjanovi tänavas, vaksali tänavas ning näituse tänavas. leidus täielikku saasta lademetes, lademetes. s.tta kanti saasta. saast ei olnud üldsegi mitte tasuta või odav. aga enam-vähem kõlblik kraam - sa armas jumal, mis hinnad, mis hinnad. vot sellega on nii, et minu käsi ei tõuse ühegi kasutatud hilbu eest uue kauba hinna lähedast hinda maksma või enamgi veel. kindlasti mitte. ei lähe enam vist elus ühtegi kaltsukasse. igatahes sinu küsimusele mina ei ole pädev vastama.
 
....njaa 28. mai 2013, kl 22.04
hinnad on tõesti viimasel ajal lakke aetud!Sõbra kaltsukas veel eriti!
 
tõsi ta on 30. mai 2013, kl 11.08
Peale kõrgete hindade ei ole kaltsukates viimasel ajal enam suurt midagi leida. See on kohe üleüldine nende poodide probleem. Ilmselt ei kingi ka välismaalased enam nii hõlpsasti oma vähekantud riideid ära - eks majanduslangus ole igal pool - ja lettidele jõuavadki tõelised kaltsud. Ning hinnad on kroonidega võrreldes täpselt üks-ühele: kui enne oli 5 krooni, siis nüüd on 5 eurot.
Ei oska mitte ühtegi Tartu kaltsukat soovitada, kust ka selliseid riideid saaks osta, millega julgeks kodust välja minna. No aiamall töötamiseks saab jah üht-teist, aga millise hinna eest!
 
kui otsida, siis leiab 05. juuni 2013, kl 19.26
Exclusive poed Puiestee tn ja Kuperjanovi tn-l on täitsa head. http://millum.ee/
 
kaltsukate fänn 10. juuni 2013, kl 21.48
Vimase aasta jooksul on Tartu kaltsukad täiega alla käinud. Kaup on pleekinud, topiline, väljaveninud, aukude ja plekkidega.
Kui paar aastat tagasi võis leida Pōhjamaade disainerite loomingut, siis nüüd on nende asemel H&M, Vero Moda, Lindex ja muu odav jama.
Kuhu on jäänud Haust, Olsen, Marc Lauge, Malou Sander jne.?
Prantsuse noorte disainerite kleite võis ka leida. Ja milline oli kottide valik! Saksa, briti, hollandi disainerite tööd vedelesid hunnikus...
Kes laialttuntud nimesid taga ajab, siis Armani linased seelikud, püksid; Bossi jakid ja Versace mantlid olid pea kogu aeg olemas.
Tegin täna kaltsukatel tiiru peale, ainus asi, mille ostsin, oli soomlaste Arcade kleit Humanast.
 
kinnitan sama 12. juuni 2013, kl 14.08
Hinnad on laes ja ilusaid asju nagu enam polegi, peaaegu uutest rääkimata. Need ajad on möödas kui midagi asjalikku leidsin.
Enam pole kaltsukatesse asja.
 
isekäin 12. juuni 2013, kl 15.01
...Exlusive poodides ,,,Puiestee ,Vahi ja Kuperjanovis.Täitsa normaalseid rõivaid olen saanud juba aastaid!
 
teadja 14. juuni 2013, kl 16.40
exclusive poed on ka saast nüüd. kui mõned aastad tagasi võis igast nende poest midagi leida, siis nüüd on augulised, topilised, väljaveninud ja pleekinud. kallid! nagu humanagi. seppäläst saab ka mõne asja odavamalt.
takja outlet jaama tn alguses on suht kobe. kuigi kaup tundub seal vaid seisvat. naiselt naisele komisjonikauplus sõbra keskuses on ka suht huvitav.
 
Tartukas 17. oktoober 2022, kl 12.12
KRITI
Seal on ruumi, isegi vankriga liikuda! Vähekenegi teistmoodi kaup (USA), hinnad soodsad, palju uusi brände ja ka uusi asju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!