Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Robottolmuimeja
 
Jah 14. september 2014, kl 11.51
Küsimus, kas keegi on kodus kasutanud robottolmuimejat ja kuidas olete rahule jäänud? Plaanin osta, aga kahtlen, kas on ikkagi piisavalt tõhus, kuidas müratase?... Tänan vastajaid!
 
hehh 14. september 2014, kl 12.42
need robotasjandused on täitsa mõttetud. Ise saad kiiremini ja nädalas peaks mingi 15 minutit ikka leidma et ennast liigutada. Pealegi need robotid ei pääse kitsastesse ning madalatesse kohtadesse
 
Eve1234567 14. september 2014, kl 13.01
Minul on juba yle 5 aasta, olen väga rahul , myratase on urin , mitte nagu tolmuimeja imemisvõimsus kuid kassetti tuleb tyhjendada iga toa kohta korra, see saab kohe täis. Ylirahil ostuga.
 
naine 14. september 2014, kl 13.22
Milline mudel viimasel kommenteerijal on,neid on erinevaid,ei oska millist valida...
 
Roomba fänn 14. september 2014, kl 21.41
Parim on ikka Roomba. Akud vahetatavad ning varuharjased ka saadaval.Minul ka olemas.Ülepäeva teeb elamise puhtaks. Tõsi, kitsastesse kohtadesse ei mahu ja põrand peab piisavalt lage olema.Voodi ja diivanikõrgused tuleb ka üle vaadata, et sinna ka kenasti mahuks. Roomba mahub 9 cm kõrguse mööbli alla.Olen rahul, põrand on kogu aeg puhas ja õhus on ka vähem tolmu.Kui see masin peaks ära väsima, lähen kohe uue järele. Mina ei ole pragudest ja kitsastest kohtadest tavamasinaga sageli tõmmnud, kuna ei kogunegi enam niipalju mustust ja põrandapesu on ka ära jäänud. Kui on rahaliselt võimalik see masin osta, siis soovita. Teistel mudelitel akusid vahetada ei saa- kui aku ära kustub, siis on ka masin kasutu.
 
kris 16. september 2014, kl 14.28
ka Roomba peremees, väga rahul.
Hepafiltritega variant, puhastab väga tõhusalt. Ise lähen tavaliselt ära kui roboti tööle panen, nii et ei teagi kui kaua ta müttab.
 
Õige valik 20. september 2014, kl 23.45
Meil käib koduabiline 2x nädalas.
 
netinuuskur 22. september 2014, kl 02.13
Palun, siin üks robotolmuimeja omanik kirjutab pika arvustuse:
http://madiken.wordpress.com/2014/09/07/uusim-pereliige/
 
Robut 13. oktoober 2021, kl 13.51
Näedsa naine jalutas linnas ülikalli robotkoeraga. Kui veterinaarnõuded EL-is keerulised robotkoera peale siis sama hästi on minu DJI droon kodulind ja peab hoidma seda linnugripi eest miks ta rihma otsas on?" Et ta ära ei jookseks Lähitulevikus jalutame robotnaisega ja robotmehega ja teeme virtuaalsugu Lähen kohe oma kõrgtehnoloogilise robotnaisega jalutama - ta nimelt teab kõike, googlet pole mul vajagi. Vahel aga läheb rikki ja ei räägi mitu päeva sõnagi ei tea mis viga. Ära nii tihti sõpradega õlut joo või siis tule vähemalt omal jalal koju. Siis räägib jälle või lase Kaljulaidi välimusega robot lase teha..karjub igal tänavanurgal hello my African sisters and brothers Linnatingimustes peakski ainult lubatavad olema ROBOTKOERAD? need ilmselt ei rooja laste mänguväljakutel või muruplatsidele kuid selle eest laseb patareisid igale poole Parem lükka juba aiakäru ehituspoest saab ca 50 euroga päris korraliku. Ja õlut jaksab poe juurest kindlasti rohkem koju tuua. Endal ka hea sinna sisse pärast tudule keerata kui mõne puhvaika külje alla saab Kas ja millal ta hammustab? Pane kruvikeeraja talle pluss ja miinus klemmi vahele ja saad teada et hammustab küll ja kuidas veel
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!