Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
kellelt ostate elektrit..
 
huvituja 13. veebruar 2016, kl 19.36
ja miks just sealt?Ise Eesti Energialt,kuigi mul 2-toalises korteris tarbimine suht väike kuid tundub,et miski pole õige? Asjalikele aitäh!
 
foorum 13. veebruar 2016, kl 20.38
Elekter ei olegi nii kallis kui kaks lisatasu . Maksad nii ,et tolmab .
 
oma majas 13. veebruar 2016, kl 21.22
elekter oli 35 euri, võrgutasu 46 :D tegelt naljast kaugel. ega neil pakkujatel mingit vahet polegi, see on 0,0? sentidega mängimine.
 
oma majas 14. veebruar 2016, kl 23.43
Eesti Energia, kindel pakett,ühetariifne, üldsumma 18-22 euri.
 
mul 15. veebruar 2016, kl 01.20
EE börsipakett. Kust siis veel osta, mitme arvega sehkendada ei viitsi. Mul 2-toalises oli viimane arve umbes 19 eurot.
 
:) 15. veebruar 2016, kl 02.18
Summad summadeks, see pole ju tähtis.
Ainus oluline asi, palju kW maksab kõigi summade peale kokku.
 
pole raske 15. veebruar 2016, kl 06.23
võtta lahti elektriturg ja võrrelda hindasid.
 
minul 15. veebruar 2016, kl 18.01
pakuti uut paketti Alexela poolt ja võtsin pakkumise vastu. ennem oli 220. ei tea, kas sai parem. nii täpset arvestust ei pea ja ei oskagi. pole mingit arvetega sehkendamist. need ju tulevad automaatselt ja ostekorraldus.
 
:) 17. veebruar 2016, kl 09.22
No võrdle oma eelmist arvet ja vaata Alexela oma (koos EE arvega). Liida kilovatid kokku ja liida summad kokku, saad hinna teada. Arved on ju pangas olemas ja näha.
Meil ka Alexela börsihind, hind on ca 11 senti kW koos kõigi lisatasudega.
 
:) 07. detsember 2017, kl 14.55
Meie pere valis elektrihind.ee järgi kõige odavama paketi, 220 Energia oma. Elekter on küll selline asi, mille eest sentigi rohkem ei taha maksta ja valin kõige odavama. Kui nüüd nende reklaami raadiost kuulsin, et nad kõik odavamad on, siis tegin lepingu ümber.
Enne oli Eesti Energia fikseeritud pakett, kuid jumal tänatud, et nüüd inimestele rohkem teavustatakse, et ei peagi miljoneid elektri eest rohkem maksma, seda kulub talvel niigi palju.


Lisaks sellele on meil gaasiküte, elektri ja maagaasi mõlemad sealt võttes saime veel odavamalt.
 
Elektritrikk 31. oktoober 2019, kl 19.12
Venemaa elekter üritas Eestisse tungida, aga puud viskusid nagu Matrossovid elektriliinidele ja maandasid vaenlase sissetungi. President peaks andma nendele puudele postuumselt Eesti Vabariigi Kangelase aunimetused Aga ta on ka kaval võib tulla läbi Soome või läbi Leedu-Läti Jah hea, et okupatsiooniväed meile võrgud valmis ehitasid, saame ehk 20 aastat veel elektrivalgel õppida Ma käin küll omakandis metsas rikkeid otsimas kui kõvad alltöövõtjad alajaamas istuvad ja poole tunni tagant lülitit sisse lükkavad, et äkki puu on liinilt maha kukkund. Samas lõunaeestis oleks võinud ju kuperjaanovi metsa saata, oleks vähe trenni eest olnud, rikked ammu leitud, ei oleks see vähendanud kaitsevõimekust vähemalgi määral, ikka mehed kontrolli all, mitte ööseks hulkuma lastud nagu uued plaanid. oleks võinud ka kaitseväe generaatoreid hädalistele anda, neid vedeleb ladudes kindlasti lademes, aga kus sa sellega, pole mina näinud et kaitsevägi eestis hädalisi aitab, ainult küüned omapoole.
 
Rohkem puhvaikasi 12. oktoober 2021, kl 18.15
Tuleb maadevahetusprotsess vol 2 Zimbabega käima lükata. Kuigi ma kahtlen kas see äri ära tasub. Neegrid elavad vaid siis eriti veel meie kliimas kui valge inimene neid ülal peab aga ainult üksipäini hakkama saada siis võime laulda et laip on laip.

https://epl.delfi.ee/artikkel/94828083/elektrihinnasokk-naitab-taas-meie-elamud-on-energiakulukad-aga-parandada-me-neid-ei-suuda
 
Rohkem puhvaikasi 13. oktoober 2021, kl 14.02
Tuleb maadevahetusprotsess vol 2 Zimbabega käima lükata. Kuigi ma kahtlen kas see äri ära tasub. Neegrid elavad vaid siis eriti veel meie kliimas kui valge inimene neid ülal peab aga ainult üksipäini hakkama saada siis võime laulda et laip on laip. Sellisel juhul peaksime hoopis Venemaaga kaupa tegema kuna Putini elekter meile ei kõlba las siis saadavad puhvaikasi lubjavilte ja läkiläkisi.

https://epl.delfi.ee/artikkel/94828083/elektrihinnasokk-naitab-taas-meie-elamud-on-energiakulukad-aga-parandada-me-neid-ei-suuda
 
Rohkem puhvaikasi 21. detsember 2021, kl 00.27
Kellelegi on kasukik et Eestis ei oleks enargiasoltumatust. Vooraste kaablite otsas rippumine ei ole jötkusuutlik. Kui tejib toeline energiakriis siis lülitatakse Eestisse tulevad kaablid koigepealt välja. Tuulikutega laulame külmadel ja tuulevaiksetel talveäevadel pimedas ja külmetades laulu Tuulevaiksel ööl. Siis pulk maassee ja issameie peale ja Tesla annab voolu! Palju kindlam oleks, kui võtta palgale hulgim kirikuõpetajaid, kes kõigevägevamalt tuult hakkaks igal hommikul paluma. Nagu keskajal tuulikumöldrid tegid. Küünlarasva on lademetes kallid peerutule valgel istujad kolige pirrutule valgusesse
 
Ei tea mette! 21. detsember 2021, kl 02.01
Räägiti, et vaja on tuumselektrijaama, see on selline, kuidas seda öelda nagu oleks XI versioon. Mis töötab tuumakütusel ja ole vaja ajada ahju meie metsasid.
Kuid nüüd on osa tarkadid tulnud välja jutuga, et sellise jaama ehitamine on üüli kallis. Varem sellist juttu polnud.
Meis kliimavööndis ei saa loota ei päikesele ega tuulikutele. Kord on ilm pilves ja tihti kimbutab meid ka tuulevaikus.
Räägitakse veel mere energia kasutamisest, kuid seegi on selline ehku võrk.
Biokütust meil pole ka lõpmatult. Kas ajame oma metsad ja turba ahju, ega prügi ja lõpmata hulk pole.
Siit järeldus, et ikka tuumselektrijaama on see, mis meid päästab.
 
Tuumajaama enne 30 aastat Eestisse ei tule 29. detsember 2021, kl 17.54
Kõige odavam on kolida Venemaa piiri lähedale ja ülepiiri naabri Vasja käest pikendusjuhtmega särts omale koju vedada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!