Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kanalisatsiooni kärbsed ?
 
Murelik naine 22. mai 2018, kl 09.59
Mure siis selline. Tehti mingi aeg torude vahetus 5 kordses majas. Elan esimesel korrusel ja minu all kelder. Kui vahetati torusid,tehti seina auk. Peale seda pandi auk kinni vineeriga. Ise veel katsin kattega ning igaksjuhuks ääred kleeplindiga. Nüüd mure selline,et väikesed hallikas-pruunikad kärbsed paljunevad metsikult,nad on WC-s ja hommikuti on mõned toa aknal. Tõmbasin ükspäev kleeplindi ära ja selle all oli mingi miljon sellist kärbest. Võtsin kõik lahti ja puhastasin korralikult,nagu vähemaks jäi. Kuid mida soovitate et nendest lõplikult vabaneda??? Need pole äädika kärbsed,see on kindel. Palun abi
 
tean neid kärbseid 18. november 2022, kl 13.05
Kui kärbsed on tekkinud pärast torutöid, siis on mõistlik probleeme mitte hakata ise lahendama ja maksma, vaid korteriühistu las kutsub torumehe ja maksab. Kusagil torudes on neil pesa. Poes on sellistele kärbestele mõjuv putukatõrjevahend, biotsiid, tapab mürgise õhu tõttu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!