Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
kas pügada muru?
 
kodu ostja 12. juuni 2019, kl 14.57
Olen kodu välja valinud mida osta, aga hetke kiirete asjaolude tõttu pole ametlikult mulle vormistatud ja seda ei saa enne juuli kuud. Müüa elab sees ja kuna ta teab, et ma ostan, siis ta ei ole muru pügamisest huvitatud ja seda pole ta ka teinud sel aastal üldse. Kas see on normaalne, et ta ei näe enam vaevagi üleliiksete asjadega või peaksin , kas mina või notar talle seda ütlema, et niikaua, kui pole tehingut tehtud, peab ta ikka ise hoolitsema... või kaubelda hinnas alla? Mina pean vikatiga hakkama niitma, hädapärast ajab vast trimmer ka asja ära. Kuidas teie sellises olukorras teeksite ?
 
noo 13. juuni 2019, kl 10.46
no ähvarda teda, et kui ta ikka elamise täiesti käest ära ja metsastuda laseb, siis jätad ostmata ja katsugu siis sellisele võsale uut ostjat leida
 
kodu ostja 13. juuni 2019, kl 19.13
Tal vastus olemas, et ära osta... paneb uuesti müüki või paneb üürnikud sisse sügiseks.
 
noo 15. juuni 2019, kl 12.26
aga lasku käia. Kes seda ostab või üürib, kui maja võsastunud õuest väljagi ei paista.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!