Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Tolmuimeja
 
Ann 30. juuli 2019, kl 14.20
Kas eelistada varstolmuimejat või tavalist? Ja kui suur peaks olema võimsus, et ikka kannatab tolmu ka imeda?:)
Maaks 02. august 2019, kl 15.43
Võimsus võta kõige suurem mis leiad. EU-s hiljuti piirati tolmuimejate max võimsust, seepärast pole olemas liiga võimast tolmuimejat (küll aga on terve hulk, mis "imevad vilinal"). Pealegi saab kõigil pöördeid reguleerida.
Kui endale koju peaks uue ostma, siis võtaks kindlasti uue tavalise - lonti ja vart on hulka kergem käes hoida kui tervet imurit tassida. Londiga pääseb ka kitsastesse kohtadesse ja mööbli alla paremini ligi.
eid_1568cbe27ca6fb 22. september 2019, kl 21.19
Pigem eelistada ikka toru ja voolikuga hea mugav, ning kerge pealekauba. Aga endal peaaegu juba aasta aega olnud robottolmuimega, seda ei vahetaks millegi vastu. Põrandad saavad puhtamad, kui mistahes muu tolmimejaga. Eriti veel, kui kodus on lemmikloom, on see asendamatu. Hea telefonist tööle panna, iga hommik kasutan robottolmuimejat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!