Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Salme
eid_1544ff3575f3c5 26. märts 2021, kl 19.31
Tean, et minu postitusele tuleb palju ilkujaid aga ma siiski proovin....
Nimelt peale seda kui elame koos, ei kasuta me enam kummi teate küll mille jaoks. Aga tulemus on see, et peale igat korda, teate küll mida tuleb voodilina ju ära vahetada ?! (väike loiguke on ikka ju järi) Ja milline see madrats siis veel näiteks aasta pärast välja näeb?! Kuidas teil on see korraldatud - jätate marja lina voodile kuivama (haisema ei hakka? kõvaks ei kuiva?), kas kattemadrats on all, või pesetegi ja triigitegi mitu korda nädalas linu?! Võimalusel palun asjalike soovitusi ja kommentaare :-)
 
Bachelor 29. märts 2021, kl 03.06
Asjatamise ajaks viska mõni saunalina (suur käterätik) madratsi peale. See jääb juba sinu enda otsustada, et kas viskad saunalina hiljem pesumasinasse või lihtsalt loputad. Ja kui nüüd veel ausamalt rääkida, siis sperma pole raiskamiseks, neela alla ja ole õnnelik! Juhul aga kui sa voodimõnusid nautides ise lekid, siis saunalina ikka abiks (kile võid ka alla panna)!
 
Ka kord seksinud 29. märts 2021, kl 09.46
Voodipesi, mille peal on seksitud, kuulub hävitamisele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!