Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
kust leida jäika madratsit?
did_231474 15. mai 2023, kl 16.01
Tere,

kes oskaks suunata väga jäikade madratiste poole? Kas keegi Eestis üldse müüb neid? Käisin vaatamas Jyski ja Ikea madratseid. Nii mõnigi pidi olema lausa väga jäik aga järgi proovides on ikkagi pigem väga pehme, vähemalt minu jaoks.

Egiptuses puhkamas käies oli seal ühel voodil tõeliselt jäik madrats ja keha pole aastaid nii väljapuhanud olnud kui sellel reisil. Seega nüüd endalgi soov leida tõepoolest jäik madrats aga vägisi tekib tunne, et neid Eestis ei müüdagi?

Tänan ette
R
did_1305161 15. mai 2023, kl 23.04
Sa vaatad valede madratsite müüjate kodulehtesid!
Meil on on küll kõvade madratsite müüjaid, kuid sul peab olema kõvem alusmadrats ja selle peale saad osta veel kõvema kattemadratsi.
Usu mind ma tean, mida tähendab kõva madrats. Ma olin radikuliidiga haiglas sügaval vene ajal, siis magasin seal laud alusel, mille peal oli 10 - 15 vm paksune vattmadrats.
Eelmisel aastal ma uuendasin oma madratseid ja tellisin kõvad madratsid, kuid kattemadrats oli nii kõva, et ei saanud sellel külili magada puusanukid jäid valusaks ning ostsin peale uue natuke pehmema kattemadratsi.
Eelmisel aastal oli Järve keskuses pood, kus sai proovida erinevaid madratseid, nende kõvadus. Mina seda ei kasutanud, sest liikumisega on probleeme.
Kuid arvan, et selline mõne minutiline lamamine ei anna suurt midagi. Tuleb leppida poedes müüdavate madratsite kirjeldusega või poes töötava konsultandiga.
Mina ostsin oma madratsid e-poest! Ühe madratsi ostsin vist e-poest : voodike.ee.
Korrslikku madratsit alla 200 - 300 eurot ei saa!
Maaks 16. mai 2023, kl 15.16
Hypnosel on valikus suht jäigad asjad olemas, näiteks Luna-T, Jupiter, Saturn, Aphrodite
http://www.hypnos.ee/EST/kasulikku/madratsite-va...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 16.05.2023 15.22.
did_1305161 16. mai 2023, kl 20.36
Valik on lai. Peale voodike.ee on veel madratsiparadiis.ee,sealt sain hea nõu. Stoma vedrumadratsid on suures valikus! Löö Google'sse vedrumadratsid ja saad suure valiku müüjaid. Kuid nagu eelpool ütlesin, et head asja odavalt ei saa!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!