Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kuidas vabaneda toas olevast haisust (tuulutamine aitab korraks)?
 
Midatehaküll 14. september 2023, kl 14.10
Tere,

Minu kodu ühes toas oli umbes aasta aega lamaja, kes kasutas potitooli alguses, aga hiljem mähkmeid. Praegu teda enam elavate kirjas ei ole, aga tema tuppa on kuidagi jäänud uriinihais, kuigi oleme tuulutanud ja koristanud , aga sinna tuppa minnes on ikkagi paha hais tunda. Eriti teravalt tunnevad seda lähisugulased, kui külla tulevad (juhivad tähelepanu, et see tuba haiseb). Kui panna sinna mingi ruumilõhnastaja, on tunne, et need 2 lõhna hoopis segunevad ja see on veel ebameeldivam.
Kas on mingeid (mitte väga kulukaid) ideid, kuidas saada toa õhk korda?
did_1305161 14. september 2023, kl 17.43
Kas selle toa remont ei aitaks? Vahetada tapeet ja kõik pinnad üle värvida, samuti vajab pehme mööbel kohe kindlasti vahetust. Õigem on kogu toa mööbel välja vahetada. Võib-olla on vaja pärast remonti lasta toal mõnda aega tühjalt seista, et vaadata, kas muutub midagi.
 
fff 25. september 2023, kl 21.46
Lemmikloomade puhul kasutatakse mingeid desinfitseerivaid vahendeid, mis lõhna ära võtavad (Smell-net vms jne), võib-olla tasuks midagi taolist proovida, oleneb, mis muidugi seda haisu just levitab, tasuks küsida võib-olla nõu puhastusvahenditega tegelevatest firmadest, midagi peavad ju kasutama ka haiglad ja vanadekodud.
 
Verti 11. detsember 2023, kl 20.30
Selline probleem oli ka meil. See aitas, kui vahetasime täielikult põrandad. Kahjuks oli palju prügi ja pidime tellima ettevõtte prügivedu. Siin on head poisid, kes aitavad: https://abmk.ee/. Pärast seda kadus lõhn kohe ära. Mõtlesime ka, et peame kogu mööbli välja viskama, kuid alustasime põrandast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!