Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
hulgilaod
 
martiina 17. oktoober 2001, kl 12.05
Enamasti ostan kogu nädala toidu ühekorraga, kas turul või suuremas supermarketis. Kas kellelgi on kogemusi hulgiladudega - läheb sealt ostmine odavamaks, kas üksikostjat üldse jutule võetakse ja millised on paremad hulgilaod?
 
nots 17. oktoober 2001, kl 15.39
ise käin Kaupmehes, üksikostjaid seal on palju, osta saab ainult kliendikaardiga, aga seda antakse ainult firmadele. aga ehk keegi tuttav firmaomanik sulle hangib. kuid hinnad on tõesti tublisti odavamad.
 
ryblik 17. oktoober 2001, kl 17.15
Välismaal elades käisin samuti hulgilaos nädala toidukraami ostmas ja seal oli tuntavalt odavam supermarketiga võrreldes. Eestis on hinnavahe väike ja mõned asjad koguni sama hinnaga mis poes, vot sellest keemiast mina aru ei saa.
Käin Kaupmehes ja SuperNettos firma kaardiga.
 
anna 17. oktoober 2001, kl 18.26
lasnamäel asuvas supernettos saab ostud sooritada ka ilma kliendikaardita. mõningad tooted on odavamad küll (konservid, joogid, igasugu jahutooted ja tööstuskaup), küll aga ei tasu sealt osta nn kiiresti riknevaid asju, need on kallid ja ka kõlblik kuni sageli väga lähedal.
 
Bella 23. oktoober 2001, kl 16.01
Ei ütleks küll, et hulgilaos oluliselt odavam on. Prismas teeb sama välja, enam vähem. Selver ja Stockmann muidugi natuke kallimad, aga see vahe on ikka suht marginaalne - nii 4-5% kogu ostukorvi pealt.
 
Juhan 23. oktoober 2001, kl 16.04
super netto ca 20% kokkuhoid v5rreldes Selveriga. tasub osta majapidamistarbeid, hygieenitarbeid, mitte kiiresti riknevaid toitaineid ja alkoholi :)
 
Deya 24. oktoober 2001, kl 10.13
Kuskohas see supernetto täpsemalt asub seal lasnamäel? ja sealt saab siis ilma kliendikaardita ka väiksemaid koguseid osta?
 
Juhan 27. oktoober 2001, kl 13.50
lasam'e supernetto asub kuskil peterburi mnt silla juures!?! ise k2in tammsaare tee l2bimurde juures.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!