Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
fuksia
 
tiridon 26. oktoober 2001, kl 08.55
Mulle kingiti suvel fuksia, mis ma nüüd temaga edasi peaks tegema, et ta ka järgmisel aastal jälle õitseks.
 
maiu 26. oktoober 2001, kl 11.56
Fuksia tahab nüüd varsti talvituma jääda. Siis tahab ta jahedamat ja varjulisemat kohta, laseb kõik lehed maha. Kastsin talvel väga harva, kord nädalas või veel harvem, aga nii et ikka hing sees püsib. Soovitatakse ka tagasi lõigata, aga mina oma oskamatusega liialdasin, nii et kevadeks oli ta selline naljakalt ebaproportsionaalsete oksakestega.
Kevadepoole, võibolla juba veebruari paiku, hakkab ta jälle uusi lehti välja ajama, siis on talvitumine läbi ja võib ta tavalisema elunormi juurde tagasi tuua.
 
tiridon 26. oktoober 2001, kl 15.33
Aitäh Maiu, aga kas see fuksia jääbki terveks talveks lehtedeta rootsuks? Ja kui palju valgust talle vaja on, või võib ta kuskile voodi alla ära peita. Ja kui madala temperatuuri ta üle elab, äkki võib ta hoopis pööningule viia.
 
maiu 26. oktoober 2001, kl 16.04
Mina hoidsin kütmata toas. Kui sul pööningul lausa jäässe läheb, siis vast ei maksa. On jah, kogu talve nagu roots. Voodi alla - ei oska arvata.
 
Kristel 30. oktoober 2001, kl 09.23
Pole vaja fuksiat midagi kärpida. Mul õitseb Mustamäe toas aknalaual fuksia peaaegu aastaläbi ja ma kastan teda ülepäeviti. Vahel panen ka väetist. Mis tast ikka talvituma panna. Mina pole pannud ja ta on mul nüüd ikka juba aastaid vana.
 
Renate 31. oktoober 2001, kl 22.44
Taitsa oige.Maletan minu vanaemal oli ka paar fuksi ja tal oitsesid need talvlabi ja tema ei loikanud sealt midagi ara,Fuks on uks tanuvaarne lill,ilusad oied,oitsed palju ja ei ole kapriisne!
 
Luuna 11. november 2001, kl 19.47
Minul on fuksia juba 6 aastat vana.Talveks viin keldrisse,siis laseb lehed maha,kastan siis kui t6esti liiga kuiv on.Seal on akna all nati valgust kyll.Kevadel kui hakkab elumarki naitama,toon valgemasse kohta,karbin nati oksi,et kuju v6i vormi sailitada,kastan.Kui lehed kyljes,hakkan tasapisi vaetist andma.Kui 66kylmad m66das,viin aeda.Kui ta mul vaiksem oli,kaevasin ta paris mulda.Nyyd on ta nii suur,et suures plastmasspotis on teda jalle kergem keldri viia v6i yhest kohast teise paigutada,vastavalt vajadusele.Ja terve suvi on ta v6imas,6isi tais.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!