Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
veekilpkonn
 
hedi 30. oktoober 2001, kl 09.46
Kas kellegil on, ja kas tasuks see loomake majja võtta. Kui palju hoolt ta vajab. Mida huvitavat saab talle vette väljaronimiseks panna? Milliseid peensusi ta veel vajab? Kalad meil juba on ja kilpkunnale eraldi akvaarium on ka olemas.
 
melina 31. oktoober 2001, kl 15.10
olen kahe veekilpkonna omanik.võtsin,kui olid veel üpris pisikesed ja ei aimanudki,et nad nii suureks kasvada võivad.ühe korra oleme juba akvaariumit vahetanud.nüüd on taas plaanis suurem soetada.hoolt vajab minimaalselt - vett puhastada või vahetada,iga päev korra süüa,mõne päeva võib ka vahele jätta ja soojenduslamp peab olema,et kilpkonnad saaksid "päikese käes" peesitada.väljaronimiseks on kõige parem variant kividest laotud platvorm.kilpkonn tahab kindlasti sooja vett,kraadi täpselt ei mäleta,ehk poes ütlevad.ja siis saab neid õpetada näpu vahelt sööma,kusjuures ettevaatlikult,sest võivad näksata..nad ju lihasööjad.vahel tasubki panna neile neid elusaid loomapoes müüdavaid ussikesi.
 
crissu 08. november 2001, kl 14.28
kui suureks kasvavad siis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!