Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
loll lastud aiapidajaks
 
Tova 20. november 2001, kl 08.28
Tere,
mina olen see loll ja saatuse sunnil on mul nüüd aed. Küsimusi on mul mitusada kuid üks on eriti loll.
Vaat, mul väänleb miski metsviinapuu ümber maja (on ta siis tõepoolest viinapuu, ma ei tea, kuid natuke viinamarjamoodi vilju kasvatab). Tahaksin sedasama taime mässida ka lehtla ümber. Kas pean minema poodi ja ostma sealt taime või saan kuidagi paljundada olemasolevast taimest? Neid taimi on seal õigemini mitu ümber maja, kõik hästi vanad, alt randmejämedused, niiet mingit juurekaevamist ma hästi ette ei kujuta. Kas võrsest vms ei saa kuidagi? Aga luuderohu puhul - seda on mul kah :-)

Tasuta nõuannet oodates ja salaja kokkuhoiurõõmust käsi hõõrudes,
Tova
 
rohenäpp 20. november 2001, kl 08.43
lase kevadel paar vääti maadligi vajuda ja kuhja veidi mulda peale - kesksuvel võid arvatavasti juba isehi näha kus juurikad alla tulnud on - sikutdaes lehevahekohtadest on siis näha/tunda kus need juured just on end mulda sirutanud
siis tükeldad neist vahekohtadest aiakööridega selle väädi ilusti juppideks, kaevad üles - võimalikult ettevaatlikult et juured väga haiget ei saaks ja istutad kuhu vaja
kui kuhugi seina äärde jäta umbes paar-kol kuni viiskümmend sentimeetrit seina ja istutusaugu vahele
kui veel miskit vaja küsida
lase aga käia
 
Tova 20. november 2001, kl 09.52
Aitähh!

Oioi, sellega ma saan hakkama! Veelkord, suur tänu, Rohenäpp :-)
 
mutukas 11. detsember 2001, kl 09.59
ja samuti saad värskendada/uuendada olemasolevat metsviinapuud, kui kevadel käid labidaga metsviinapuude alt maad torkimas. sellega lõikab juurekesi läbi ja nad hakkavad uusi värskeid võsusid ajama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!