Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
ajakiri +lõiked
 
Tihane 23. november 2001, kl 14.32
Kas on olemas mõni normaalne/kaasaegset moodi + lõikeid sisaldav ajakiri. Ma ei suuda ennast ära kiruda et selle mõttetu Burda endale tellisin, aastaks, õnneks saab detsembris tellimus otsa.
Aga ikka tahaks midagi mille järgi õmmelda. Ise ei julge veel niisama kääridega kangale peale lenna.
 
aljona 23. november 2001, kl 14.56
Kusagilt jäi silma 'Spruce' (vist oli Anu Samarüütli soovitus).
Aga kust seda leida, ei oska öelda.
 
Kristel 26. november 2001, kl 11.16
Palju normaalseid ajakirju on kangapoodides. Olen ise sealt ideid saanud. Ilme lõiketa ei maksaks kanga kallale minna, lõiked on üks peen teadus.
Vaata ringi ajalehekioskites, ka seal on mingeid venekeelseid ajakirju, kus on üllatavalt mõnusaid lõikeid igale figuurile.
 
Saale 28. november 2001, kl 21.39
Mis sel Burdal siis viga on ?
Igas numbris pole muidugi täpselt sellist pildi peal näha, nagu ise tahaksid, aga suhtu asjasse loominguliselt. Olen Burda lõigete järgi juba üle 15 aasta õmmelnud nii endale kui ka teistele ja minu meelest on igati hea tulemus olnud, muidugi olen ka erinevatest lõigetest asju kukku kombineerinud.
 
ise loom 29. november 2001, kl 10.49
Mina ei saa ka aru, mis sel Burdal viga on. Võtad sealt põhilõiked ära ja teed asja mis täpselt sulle meeldib. Mul on mõned lõiked üle viie aasta vanad. Kui ise suurust ja kuju ei muuda, pole vahet, lõiget annab üsna lihtsalt ümber teha.
 
Minake 30. november 2001, kl 12.02
Samad sõnad. Vanasti õmblesin ka Burda lõigete järgi (enam ei viitsi), alati istusid hästi ja erinevaid lõikeid andis alati kokku sobitada ja ikka valmis hästiistuv rõivas. Aitab tõesti mõnest põhilõikest, mida saab aastaid varieerida oma tahtmist mööda. Minu kogemus on: Burda lõigetega äbrisse ei saa astuda.
 
marimutt 30. november 2001, kl 20.19
no ei tea, need Burda moed on suht ajast ja arust, rohkem keskealistele tädidele. kui hiljuti otsisin normaalse jope lõiget, siis vaatasin küll hämmastusega, et moed on sama konservatiived nagu kunagi 80ndatel kui Burda oli tõeline välismaa ime ja tundus maailmamoe lipulaev:)
 
Liss 01. jaanuar 2002, kl 20.17
minagi olen juba aastaid Burda lõikeid kasutanud. kõige usaldusväärsem. minu kehakujust-vormidest sõltuvalt pole kordagi lihtsalt lõike järgi lõigatud riidetükke kokku siristanud, ikka vaja sada korda proovida ja ümbertraageldada, et hästi istuks. -> iseõmblemise suur eelis poeriiete ees, neid võibki proovima jääda, ilma, et sobivat leiaks.

negatiivseid külgi burdal ei leia, ilmselt ühtivad tegumoed mu stiiliga... (või vastupidi ;)) kui et tihtipeale kipuvad väga mitmed tegumoed korduma...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!