Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
plastakende paigaldamine
 
Ülle 26. november 2001, kl 13.31
Kas keegi oskab soovitada firmat,
kellelt kvaliteetseid plastaknaid tellida?
Ja ka vastupidi, kuhu mingil juhul ei tasuks pöörduda.
 
lilli 27. november 2001, kl 10.47
Ma soovitaks Glaskeki, mul omal mees töötab ka seal, meie aknad on ka sealt ja oleme küll rahul.
 
kiisu 27. november 2001, kl 15.33
glaskeki aknad on ühed kõige kallimad eestis...
tasuks kindlasti vaadata mitmeid erinevaid pakkumisi..
 
emily 27. november 2001, kl 18.16
Meie aknad pani AruTech, võtsin hinnapakkumise neljast firmast, olid kõige odavamad, tunduvalt kohe. Kvaliteedi kohta ei ütle ka halba sõna, kuigi võibolla teistel on veel parem? Pole mujal võrdlemas käinud.
 
Maria 28. november 2001, kl 14.25
Meile pani AS Komplekt, tegid täitsa korraliku töö. Hinnapakkumised tänapäeval erinevad nii umbes 5%, nii et olulist võitu 10 firma läbijooksmisest ei saa.
 
abi 28. november 2001, kl 14.30
Mitte mingil juhul ärge tellige Vesmondist, isegi kui hind soodne tundub on seal asjaajamine ja tähtaegadest kinnipidamine midagi üle mõistuse. Üks halvemaid kogemusi üldse!
 
TV 29. november 2001, kl 16.06
Tellisime Vesmondist. Tähtajast peeti kinni ja ülejäänud sehkendamne oli ka normaalne. Nii et on erinevusi ka. Täiesti normaalne teenindus, vanad aknad viisid ka minema.
 
November 30. november 2001, kl 15.14
Ise tegin sügisel nii - faksisin oma akende mõõdud/avatavuse nõuded ja muud erisoovid (vanade akende äraviimine, uued aknalauad, uued veeplekid, aknapalede viimistlus) ca kümnesse Tallinna aknafirmasse. Et saatku faksiga oma hinnapakkumine vastu.
Ca 3-4 tunni pärast vastas kõige kiirem - Glaskek. Paari päeva pärast suurem osa ülejäänud firmasid ... ja ca 2 nädala jooksul kaks "viimast-hapupiimast" ... no selle aja peale oli mul juba aknad mujalt tellitud.

Pakuti üsna samalaadseid aknaprofiile, põhierinevused olid töö üleandmise kiiruses (2,5 nädalat vs 4 nädalat) ja viimistluse tegemises/mittetegemise. Osadel firmadel on n-ö "oma viimistlejad", kellega nad ise suhtlevad ja töid kokku lepivad, teised firmad aga tahtsid mulle lihtsalt viimistlejate kontaktandmeid anda, et ma ise nendega edasi asju ajaksin. Täisteenindus tundus sobivam.

Otsustasin Koduakna kasuks, aknad said ilusasti ette, vanad ära, viimistlus tehtud. Rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!