Koduabi
lasagne
sass 02. detsember 2001, kl 01.27 |
marju 02. detsember 2001, kl 21.46 |
k 03. detsember 2001, kl 12.03 |
Lasagne on jah yks igavene nikerdamine, eriti kui veel täpselt 'klassikalise' retsepti järgi teha. Vaja ju kahte sorti kastet (tomati-hakkliha ja bechamelli). Retseptid on tõesti pakkide peal kirjas ja ka kokaraamatutes. Lasagnelehed võib varem ära keeta või ka keetmata kihtide vahele laduda, viimasel juhul peab lihtsalt veidi kauem ahjus istuma.
Pohimotteliselt võib lasagne vahele peaaegu, et kõike toppida, ise olen palju pannud juurviljasegusid.
edu.
mari 04. detsember 2001, kl 13.22 |
kuule, see on imelihtne, kui ostad poest selle täiskomplekti lasagnet. Meil on see üks lihtsamaid toite, ainult hakkliha pead juurde ostma. Ma võin Sulle selle nime ka kirjutada - Miracoli Lasagne on selle paki peale kirj. Maksab umbes 38-40 krooni. Need, mis on odavamad, seal on ainult lasagne lehed sees, aga kallimas kõik ülejäänud vajalikud komponendid ja õpetus ka ilusti peal. Nii et puust ette ja punaseks!!Väga hea söök üldiselt!
muri 10. detsember 2001, kl 17.57 |
Ostad paki lasangnelehti. Võtad hunniku hakkliha ja praed sibulate, küüslaukude ja muude heade asjadega ära. Ja siis hakkad laduma. Hakkliha alla, siis muud ninni-nänni, juurvilja ,juustu jms, ja peale lasanjeleht. Ja nii mitu kihti. Üks soovitus oleks küll - ettevaatust rasvainega. Kui ise tegin, siis tuli värk nii tugev, et andis mitu päeva süüa...
Lisa postitus