Koduabi
piparkoogi peale
Kerli 03. detsember 2001, kl 09.48 |
pisike 03. detsember 2001, kl 10.22 |
Mina teen glasuuri nii:
Eraldan munavalge munarebust. Vahustan munavalge väga tugevaks vahuks. Sellele vahule lisan suure hulga tuhksuhkrut. (Tänapäeval on poes müügil ka värvilist tuhksuhkrut, millega saab värvilist glasuuri teha.) Segan kõik hästi segi, vahustan. Mass peab jääma nii paks, et lusikalt maha ei voola.
Kui sa oled kuskil kilost piparkoogitaignast piparkoogid teinud, siis piisab glasuurist, mis on tehtud ühest-kahest munavalgest ja kuskil poolest kilost tuhksuhkrust.
Eraldan munavalge munarebust. Vahustan munavalge väga tugevaks vahuks. Sellele vahule lisan suure hulga tuhksuhkrut. (Tänapäeval on poes müügil ka värvilist tuhksuhkrut, millega saab värvilist glasuuri teha.) Segan kõik hästi segi, vahustan. Mass peab jääma nii paks, et lusikalt maha ei voola.
Kui sa oled kuskil kilost piparkoogitaignast piparkoogid teinud, siis piisab glasuurist, mis on tehtud ühest-kahest munavalgest ja kuskil poolest kilost tuhksuhkrust.
KAT 03. detsember 2001, kl 15.29 |
Ülle 03. detsember 2001, kl 16.30 |
Ey 07. detsember 2001, kl 17.18 |
Lisa postitus