Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Jõulukingid
 
Muri 05. detsember 2001, kl 12.56
Tere.

Jõulud jälle tulemas, aga rahakotti puuga seljas pole. Äkki on kellelgi vahvaid ideid, mida saaks teha ise ja vähese rahavaruga?
Tegemata jätta ju ka ei tahaks...
 
Lo 05. detsember 2001, kl 13.45
http://www.christmas.com/pe/98
 
Krista 06. detsember 2001, kl 19.44
Oleneb, kas elad linnas või maal.
Maal on lihtsam -
*lähed metsa, korjad põnevaid puujuuri või -oksi ja murrad vanade puude ja kändude küljest puuseeni.
Puuseeni kuivatad paar päeva ja liimid kokku küünlajalgadeks. Kaunistuseks väiksemad puuseened, noored männikäbid, helmed jms. Eriti vahvad on eksootilised teokarbid, mida müüakse pudi-padi-poodides suure koguse ja väikese hinnaga. Ise ostsin üleeile Tiimarist (sry, reklaam) 20 värvilist klaaskuuli 5 krooniga, neid on ka vahva igale poole kleepida.
Päris hea liim on Eesti Flora Kingsepaliim ca 10 kr tuub.
Puuseened võib ka üle lakkida.
Huvitavatest puujuurtest saab sama moodi küünlajalgu teha.
*Jämedate küünalde külge saab sulatada vahvaid kõrsi, helmeid, teokarpe... aga miks mitte ka nööpe, makarone/kuivaineid või käbisoomuseid...
* männikäbidest saab armsaid päkapikke: kleebi oksapoolsesse otsa alus, tippu punasest paberist koonus-müts, millel vatitups tutiks. kleebi soomuste külge silmad ja nina ning nina alla vatist habe. tee terve perekond :)
 
Krista 06. detsember 2001, kl 19.49
Kui metsa minna pole võimalik, siis tiki ristpistes jõulukaart või koo pajalapid:
* võtsin jämedad vardad ja 4-kordse lõnga (kollane, oranž, punane, valge). kudusin ca 20 silmust ja jätkasin kogu aeg parempidi kududes,kuni lapp kasvas ruudukujuliseks. siis heegeldasin ümberringi ja riputusaasa. kuna pajalapp tuli väga tibu moodi, siis heegeldasin aasale harja ja noka ning ühte nurka sabatupsu. armas ja praktiline.
 
muff 10. detsember 2001, kl 16.27
Mina koostan sõpradele esmaabipakikesed. Teate ju küll, et peale pühi läheb teatud inimestel vaja alka-seltserit ja osadele söetablette ja osadele almageli, poissmeestele aga hõbedane kondoomipakike. Võtke pühi vaimukalt, villased sokid on ka asjakohased.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!