Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Kiire meistrimees?
 
Sirts 20. detsember 2001, kl 20.08
Kui keegi teab soovitada mõistliku töötasuga häid töömehi, kes saaksid korteri remondi alal kiiresti hakkama väga erinevate töödega, siis palun jätta lähem info meiliaadressile kati.kruuse@mail.ee.

Tööde üldine kirjeldus: 1 toas laminaatpõranda ja liistude paigaldamine, tapeedialuse pinna ettevalmistamine, tööpinnaplaadi paigaldamine + skeemi järgi 3 m laiuse seinakapikarkassi tegemine ning sinna liuguste paigaldamine.

Hea töö puhul võimalik paari kuu pärast jätkata remonti ülejäänud korteri ulatuses.

Napsi- ja pullivendadel mitte tülitada, vajalik vähemalt kahes korteris tehtud remondi põhjal soovitus (koos võimalusega tehtud tööd näha).

Töö alustamise aeg: niipea kui võimalik!
 
kaku 27. detsember 2001, kl 14.03
Otot- missasja?!
Kas sul endal on käbarad persest kasvanud, et ei suuda :
laminaati põrandale liimida, vana tapeeti seinast maha kiskuda?
Ja liuguste koha pealt - telli ülespanek sealt, kus need uksedki tellisid!
 
AGA 27. detsember 2001, kl 14.50
kaku - sul polnud vist pühade aeg õiget jõulu(meest/naist)?
 
Maimu 27. detsember 2001, kl 16.51
Mina olen oma ala spetsialist, teen korralikult oma tööd ja saan palka. Ehituse ja remondimehed teevad sama oma tööga. Kulla kaku, iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde. Sovjetiajad on möödas. Aga visa on kaduma arvamus, nagu peaksime me kõik kõike oskama ja kõigega hakkama saama.
 
Sirts Kakule 27. detsember 2001, kl 21.18
Miks nii õelalt suhtud?
Võin kinnitada, et saaksin nende töödega kindlasti ise ka hakkama, aga ükski naaber ei taha, et keegi öösiti kopsiks ja kolistaks remonti teha. Mu töögraafik on lihtsalt praegu selline, et ei saa sellise hobiga päevasel ajal tegelda. Küll on aga vajadus need tööd kiiresti ja kvaliteetselt ühele poole saada. Ja nagu Maimu õigesti aimab, ei ole mu õpitud erialaks tõesti mitte remonditöö...
Nii et kui Sa oma jõulumehe või -naisega rahule ei jäänud, äkki tuleb Sul sellest parem näärimees/-naine! Head aastalõppu!
 
mari 31. detsember 2001, kl 14.26
no kurat, see on küll hea tahtmine, näha remondimehe eelmisi töid? kuidas sa nendesse kodudesse pääseda kavatsed?
ma arvan, et pood, kust osatad laminaadi, pakub ka paigalduse teenust, samamoodi nagu mööblipoe vennike paneb kapi paika.
 
Fey 02. jaanuar 2002, kl 12.16
Kõige kindlam ja kulukam on võtta tööle mõni asjalik firma, kellelt saad kehva töö korral rah tagasi nõuda või muud kokkulepped teha. Töömeestega on ikka nii, et kui veab, saad head tegijad, kui sitasti läheb, saad soss-sepad. Ja vähesed neist tulevad oma vigu parandama. Odavam muidugi on...
 
manni 04. jaanuar 2002, kl 22.48
On hea kogemus mehega, kes saab hakkama. Tel.051 09931 Proovi!
mina ja tuttavad oleme rahul, tunni hinne küll 80 eeku seisuga 2000 a.,kuid kaasa saad garantii. Loodan et pääsed löögile, kuna ka tema ei võta klienti ilma soovitajata.
 
Sirts mannile 05. jaanuar 2002, kl 18.04
Aitäh, proovin jutule saada!
 
juta 25. jaanuar 2002, kl 20.56
Vähemalt kahte eelnevat korterit näha? Eee... kas sa hambaarstilt ka vähemalt kahte eelnevat tööd näha tahad?
 
angelina 05. veebruar 2002, kl 18.33
Minu meelest on täiesti normaalne näha remondimehe eelnevaid töid. Meile soovitati remondimeest- parim, oskab kõike, teeb ilusti ja hästi ja odavalt. Aga kus sa sellega. Välja tuli paras käkk. No mõnda asja oskas kyll hästi. Aga tapeedi lasime kyll uuesti panna. Ja kui ta midagi valesti tegi või ära rikkus, siis tema oma süüd ei tunnistanud. Absoluutselt võimatu oli temaga vaielda, närvid läksid täitsa krussi. Teda kyll ei taha kunagi enam näha...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!