Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
tekk&padi
 
k2klin 03. jaanuar 2002, kl 10.54
palun soovitage millisest materjalist oleks kõige targem osta omale tekk ja padjad. on olemas mingid spiraalkiud jne .. kas vill ja udusuled ei tekita kohutavalt palavat olemist teki all? sooviks nõu!! seda enam et korralik tekk on siiski päris suur väljaminek rahaliselt, ei tahaks nagu mingit totaalset jama hankida omale.
 
Tirts 03. jaanuar 2002, kl 11.16
Me soetasime endale sel sügisele koju korraliku suleteki (2.2 x 2.2. m)ja selle all on küll väga-väga mõnus ja soe magada. Tõsi, kui end sellesse väga tihedalt mässida, hakkab palav. Kuid kui tekk niisama kergelt peal, on väga hea.
Kui ostad, jälgi kindlasti et oleks 100 % sulg. Sellise korraliku asja hind ulatub ikka 3000.- kanti. Aga siis on ka kvaliteet garanteeritud.
 
Scarlet 03. jaanuar 2002, kl 13.03
Meie soetasime omale ka aastaid tagasi tõsiselt mõnusad suletekid-padjad. Maksime tuhandeid nende eest.
Sündis laps, kes nüüdseks on 6 aastane. Tekkisid hingamishäired jne ning arstid tuvastasid suleallergia. Pidi üldse väga kõrge allergiariskiga asi olema. Ja nii me vahetasime kogu oma kalli sulg-varustuse mingi muu jama vastu välja :o( Pärast seda on lapsega kõik hästi, reisidel ja külas on alati oma padi kaasas, et ei oleks ohtu.
 
mona 03. jaanuar 2002, kl 15.43
Mina soovitan villapatja magamiseks. Sest see on nii pehme ja mõnus, uni on palju sügavam esimesest ööst alates. Nagu reklaamijutt, aga nii see on. Plaanin villateki soetada.

Kindlasti ei soovita sünteetilistest kiudest tekke ja patju osta. Mul enne villapatja oli sünteetiline, vajus kokku ja muutus tokerjaks.
 
visna 03. jaanuar 2002, kl 19.16
Ära mingil juhul osta vatiintekki, hinnaga ca 300-400 krooni. See ajab jäledalt tupse ja peab ise uue suleriidest katte peale teppima, et mitte igal hommikul tuba koristada.
Lambavillast padjad on mõnusad.
 
pipipi 03. jaanuar 2002, kl 19.48
Mulle ka väga meeldisid suled kunagi aga seejärel sain teada, et sulgedest tekid-padjad on ideaalsed elupaigad kõikvõimalikele lestadele ja muudele koduputukatele (sealt ka allergiad). Ja need on kindlasti igas kodus olemas.(Kui vanade sulgpatjade peale tagasi mõelda, siis tuleb meelde küll, et olid teised üsna rasked - nüüd tean siis, et tegemist nende mutukate väljaheidetega, kole küll aga nii see on).

Pärast sellist teadmist enam sulge küll ei osta, olen kuulnud, et vill on selles suhtes parem, aga kuna endal kogemused puuduvad, siis soovitada ei oska.
 
laura 04. jaanuar 2002, kl 11.46
Mul on villatekk ja väga mõnus on!!!!
 
jaana 04. jaanuar 2002, kl 15.12
Villapadi ei ole hea, sest vill läheb seal sees tompudesse, tekk seevastu on normaalne.
 
krissukas 04. jaanuar 2002, kl 15.31
meie soetasime endale villa padja ja teki ning oleme hästi rahul. tekk on kerge ja soe, vastkaaluks suletekile, mis lausa matab enda alla.
 
anne 04. jaanuar 2002, kl 16.43
Ei soovita villasisuga patja(vajus üsna kiiresti lamedaks ja kohevaks seda uuesti kloppida ei saa),kallid, pealt karvased villased padjad on aga päris mõnusad.Meie perel on aga kõigil tatrapadjad,toetab hästi pead ja kellel on kaelavalud, võib isegi ära võtta.Muidugi võib algul krudin harjumatu olla, kuid sellega harjub.Müüakse Laki tn.voodipesupoes.
 
pip 11. jaanuar 2002, kl 16.35
Eelistan ka villatekki, seevastu villapadi pole just kõige parem.
Ausalt polegi endale sulepadjast paremat leidnud, kuid jah, tekitab allergiat.
 
Pipi 26. jaanuar 2002, kl 09.05
suveks ôhuke villane tekk, talveks suletekk. âga lestad ja nende väljaheited? ka patju ja tekke pestakse , muide:)
 
Kathy 05. veebruar 2002, kl 00.12
Lestade vastu aitab igapäevane kloppimine, müügil on lestadevastast pihustatavat ainet, sügavkülmas hoidmine hävitab neid samuti.
 
angelina 05. veebruar 2002, kl 18.06
Minul on lambavilla tekk. Jube mõnus on - kerge ja soe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!