Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
TUVID
 
LUULE 14. jaanuar 2002, kl 09.53
AIDAKE JA ANDKE NÕU, KUIDAS TUVIDEST RÕDUL LAHTI SAADA.KIIRE
 
Diplomaat 14. jaanuar 2002, kl 10.06
Kui Sa neile juba kord nii ligitõmbavalt mõjud, siis on vist ainus võimalus rõdu kinni ehitada. Saab klaasida näiteks. See meetod hoiab lisaks tuvidele eemal ka võimalikud korterivargad ja soojustab veidi ka korterit.
 
Lo 14. jaanuar 2002, kl 15.53
Minu vanemate rõdul pesitsesid tuvid terve suve ja tõid ühe pesakonna teise järel ilmale. Eks ole vanemad selles ise ka süüdi, sest armastasid talviti tihastele pekki ja seemneid rõdule panna ja eks siis tuvid vaatasid, et mõnus linnusõbralik koht. Nüüdseks on probleem lahendatud sellega, et rõdu ette on tõmmatud võrk, mis suuremaid tiivulisi läbi ei lase.
 
BB 14. jaanuar 2002, kl 16.49
sama häda, mul nad ei pesitse küll rõdul, vaid aknalaual, kus nad plekki mööda tatsates põrgulärmi teevad ja oma väljaheidetega aknalauda muidugi ka kaunistavad. ja kõik sellepärast, et naabrivanamutid neid minu akna all toitmas käivad. miks neid ülikoledaid haigusilevitavaid linde üldse toitma peaks maisaaaru! aga minul aitas see, kui kassi võtsin. pruugib tuvil vaid aknalaua lähedusse lennata kui kass on akna peal ja tuvi ära hirmutatud. muide, kui maal varesed kanamune varastamas käivad, siis aitab, kui kanala ukse ette piputada mõneks ajaks varese laip. äkki aitab ka tuvide puhul?
 
VäikeMy 14. jaanuar 2002, kl 17.21
BB-le: jaah, tuvi laip, aga mida naabrivanamutikesed siis sinuga teevad? Ise ei poolda ka igasuguste popoutamist.
 
juta 25. jaanuar 2002, kl 20.51
rõduäärest 2 cm kõrgusele tuleb tamiil tõmmata, siis ei saa tuvi sinna istuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!